Novosti

Novosti i obavijesti

Novosti

Objavljeno: četvrtak, 22.05.2014.

Hrvatski nogometni reprezentativci za SOS Dječje selo Lekenik u City Centeru one!

Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Eduardo da Silva i Dejan Lovren potpisivali su lopte, fotografirali se i družili s posjetiteljima City Centera one East i West te prikupili 8.874,85 kuna za SOS Dječje selo Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: četvrtak, 22.05.2014.

Mladi na druženju u Orahovici

I ove godine održali smo Dan mladih kako bi potaknuli mlade da promišljaju o kvaliteti skrbi u SOS Dječjem selu te kako bi ih potaknuli na aktivno sudjelovanje u donošenju za njih relevantnih odluka. Naravno, ništa manje važno nije bilo niti međusobno bolje upoznavanje, druženje i zabava.

Saznajte više

Obavijesti

Objavljeno: četvrtak, 22.05.2014.

Dođite na 5. SOS biciklijadu u Lekenik!

Pozivamo Vas i članove Vaše obitelji da sudjelujete na 5. SOS biciklijadi koja će se održati u subotu 24. svibnja u 10,00 sati u SOS Dječjem selu Lekenik. Provedite dan u SOS Dječjem selu Lekenik u društvu djece, mladih, zaposlenika i prijatelja SOS Dječjeg sela te vozite svoje ljubimce kroz prekrasan krajolik Lekenika.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: nedjelja, 11.05.2014.

Veliki popravljali i poklonili bicikle malima

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci nedjelju 11. svibnja će pamtiti još dugo. Naime, već tradicionalno, i ove su godine članovi Građanske inicijative "Veliki za Male" organizirali popravak bicikala.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: utorak, 29.04.2014.

Jurjevo - dan općine Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik primilo je zahvalnicu za pomoć u obrani od poplave, spašavanju ljudi i imovine, tijekom veljače 2014. godine. Čestitamo!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više