Novosti

Novosti i obavijesti

Objavljeno: ponedjeljak, 19.12.2016.

Veseli Djed Božićnjak projurio s darovima kroz Lekenik

U SOS Dječje selo Lekenik Djed Božićnjak je stigao ranije! I to zahvaljujući velikim prijateljima tamošnjih mališana, trgovačkom lancu Kaufland.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: petak, 16.12.2016.

Rasplesana, raspjevana i otkačena božićna priredba

U SOS Dječjem selu Lekenik slavljeničko se raspoloženje već naveliko širi. Upravo u takvom raspoloženju protekla je i ovogodišnja, božićna priredba, koja je obilovala pjesmom i plesom.

Saznajte više

Objavljeno: srijeda, 14.12.2016.

Tvrtka Xellia pomogla u obrazovanju djece iz SOS Dječjih sela

Obrazovanje je jedna od presudnih stepenica u odrastanju djeteta. Stoga, SOS Dječja sela Hrvatska posvećuju puno vremena, truda i pažnje obrazovanu djece koja su u njihovoj skrbi. U tome im uvelike pomažu donatori među kojima i jedan od dugogodišnjih prijatelja, farmaceutska kuća Xellia.

Saznajte više

Objavljeno: četvrtak, 08.12.2016.

Naše najmlađe razveselili zlatni Olimpijci

Dječaci i djevojčice iz SOS Dječjeg sela Lekenik danas su imali priliku družiti se s hrvatskim olimpijcima braćom Sinković i Josipom Glasnovićem.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: srijeda, 07.12.2016.

Kakvo priznanje SOS Dječjem selu Ladimirevci!

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu 'Dana Grada Valpova', održanoj 7. prosinca, 2016., SOS Dječje selo Ladimirevci dobilo je posebnu čast – javno priznanje za doprinos razvoja društva.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više