Ljudski resursi

Novosti

Novosti / Ljudski resursi

Objavljeno: četvrtak, 15.09.2011.

U mirovinu otišla prva SOS mama u Hrvatskoj

Đurđica Bizomec nakon 16 godina napušta SOS Dječje selo Ladimirevci. Odgojila je 16 djece, a od dvije SOS kćeri ima 4 unučadi. "Zapravo nikada nisam razmišljala da ću ovdje dočekati mirovinu.To valjda život tako donese...

Saznajte više

Novosti / Ljudski resursi

Objavljeno: srijeda, 27.10.2010.

Primjena terapije kroz ples i pokret u radu s djecom i mladima

Na četvrtoj konferenciji socijalnih radnika psihologinja iz SOS Dječjeg sela Lekenik, Jasna Špoljarić održala je radionicu Primjena terapije kroz ples i pokret u radu s djecom i mladima.

Saznajte više

Novosti / Ljudski resursi

Objavljeno: ponedjeljak, 27.09.2010.

Najbolje HR Prakse 2010. – Škola za SOS mame

SOS Dječje selo Hrvatska osvojilo je treće mjesto za "Najbolje HR prakse u 2010". MojPosao je pokrenuo izbor Najboljih HR praksi kako bi se istaknuo rad, trud i inovacije koje se primjenjuju za upravljanje ljudskim potencijalima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više