Press

Mediji

Mediji

Objavljeno: četvrtak, 04.11.2010.

INA, d.d. donirala SOS Dječjem selu Lekenik 50 tisuća kuna

LEKENIK, 4. studenog 2010. – INA – Industrija nafte d.d. danas je SOS Dječjem selu Lekenik donirala 50.128,00 kuna. Donaciju je u ime Ine gđi. Višnji Tuškan – Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg Sela Hrvatska, uručio Darko Markotić, Inin izvršni direktor za Trgovinu na malo.

Saznajte više

Mediji

Objavljeno: srijeda, 06.10.2010.

SOS Dječje selo Hrvatska obilježilo Dječji tjedan

Dječji tjedan, SOS Dječje selo Lekenik obilježava početkom listopada svake godine, ove je godine protekao u posebnom slavljeničkom tonu – naime, proslavilo se 15. godina rada SOS Dječjeg vrtića u Lekeniku i 17. godina SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Mediji

Objavljeno: srijeda, 01.09.2010.

Kukuruzijada 2010. u Lekeniku

Već tradicionalno u SOS Dječjem selu Lekenik održava se Kukuruzijada- ceremonija kojom obilježavamo početak nove školske godine u SOS Dječjim selima te prelazak bivših osmoškolaca u srednje škole i prelazak u SOS Zajednice mladih.

Saznajte više

Mediji

Objavljeno: petak, 27.08.2010.

Hrvatski vaterpolisti i INA za SOS Dječje selo Lekenik

Početak Europskog prvenstva u vaterpolu te suradnja Ine, službenog partnera Europskog prvenstva u vaterpolu i Hrvatskog vaterpolskog saveza te Organizacijskog odbora Europskog vaterpolskog prvenstva u Zagrebu obilježen je danas simbolično na Ininoj benzinskoj postaji u Miramarskoj potpisivanjem lopte.Europsko prvenstvo u vaterpolu ima i humanitarni karakter jer će INA dvije kune od svake prodane karte na benzinskim pumpama donirati Dječjem selu Lekenik.

Saznajte više

Mediji

Objavljeno: srijeda, 21.07.2010.

Više od 50% Hrvata ove godine doniralo putem humanitarnog telefona

Istraživanje tvrtke Hendal na preko 1000 ispitanika iznad 15 godina pokazalo je kako je više od 50% ispitanika ove godine doniralo jednu od humanitarnih akcija putem humanitarnog broja telefona.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više