Objavljeno: utorak, 21.10.2008.

Snimanje spota "Ljubav to si ti" Ivo Gamulin Gianni za SOS-Dječje selo Hrvatska

IVO GAMULIN GIANNI-snimanje spota za SOS-Dječje selo Hrvatska "Ljubav to si ti" redatelj: Darko Drinovac, Utorak, 21.10.2008. Zagrebačko kazalište lutaka

"Ljubav to si ti" najavit će ujedno i Giannijev prvi
veliki samostalni koncert u prosincu zagrebačkoj dvorani Lisinski.


Gianniju će se u spotu pridružiti djeca diplomanata iz međunarodne Osnovne škole "Matija Gubec". Spot je prvenstveno namjenjen promoviranju SOS -Dječjeg sela Hrvatska i humanitarnog broja 060 840 840.
 
Humanitarni broj SOS Dječjeg sela Hrvatska je 060 840 840
 
Podsjetimo, Ivo Gamulin Gianni ove se godine široj publici predstavio na "Dori" s pjesmom "Sanjam" s kojom je zauzeo visoko 3. mjesto. Usljedili su brojni koncerti te nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Ako te izgubim". U rujnu 2008. godine HTV je premijerno prikazao snimku koncerta iz varaždinskog HNK gdje je Gamulin u svibnju prošle godine predstavio svoj album prvijenac "Ljubav to si ti". Na istoimenom koncertu održanog 4.5.2007. nastupile su poznate hrvatske i slovenske pjevačke dive - Tereza Kesovija, Doris Dragović, Helena Blagne i Ivana Banfić.
 
Saznajte više o koncertu na stranicama www.lisinski.hr gdje možete i kupiti karte i tako pomoći djeci koja žive u SOS-dječjim selima www.ulaznice.com.hr/paganini/prostor.jsp?t=1&a=1&p=8757

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više