Objavljeno: utorak, 21.10.2008.

Snimanje spota "Ljubav to si ti" Ivo Gamulin Gianni za SOS-Dječje selo Hrvatska

IVO GAMULIN GIANNI-snimanje spota za SOS-Dječje selo Hrvatska "Ljubav to si ti" redatelj: Darko Drinovac, Utorak, 21.10.2008. Zagrebačko kazalište lutaka

"Ljubav to si ti" najavit će ujedno i Giannijev prvi
veliki samostalni koncert u prosincu zagrebačkoj dvorani Lisinski.


Gianniju će se u spotu pridružiti djeca diplomanata iz međunarodne Osnovne škole "Matija Gubec". Spot je prvenstveno namjenjen promoviranju SOS -Dječjeg sela Hrvatska i humanitarnog broja 060 840 840.
 
Humanitarni broj SOS Dječjeg sela Hrvatska je 060 840 840
 
Podsjetimo, Ivo Gamulin Gianni ove se godine široj publici predstavio na "Dori" s pjesmom "Sanjam" s kojom je zauzeo visoko 3. mjesto. Usljedili su brojni koncerti te nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom "Ako te izgubim". U rujnu 2008. godine HTV je premijerno prikazao snimku koncerta iz varaždinskog HNK gdje je Gamulin u svibnju prošle godine predstavio svoj album prvijenac "Ljubav to si ti". Na istoimenom koncertu održanog 4.5.2007. nastupile su poznate hrvatske i slovenske pjevačke dive - Tereza Kesovija, Doris Dragović, Helena Blagne i Ivana Banfić.
 
Saznajte više o koncertu na stranicama www.lisinski.hr gdje možete i kupiti karte i tako pomoći djeci koja žive u SOS-dječjim selima www.ulaznice.com.hr/paganini/prostor.jsp?t=1&a=1&p=8757

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više