Objavljeno: ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 Naše SOS predstavnike lako ćete prepoznati po narančastim majicama i identifikacijskim iskaznicama, ali i osmjesima na licima, a ovog tjedna vas čekaju u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu, Trogiru i Slatini!

Djeca u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci odrastaju u obiteljskom tipu skrbi, što znači da žive zajedno s SOS braćom i sestrama u SOS obitelji u kojoj im ljubav, sigurnost i podršku pruža SOS mama. Njihova svakodnevica sastoji se od odlaska u vrtić ili školu, sudjelovanju u dodatnim aktivnostima i pomaganju u kućanskim obvezama, ali i naravno - puno igre i druženja s prijateljima!

Na taj način, djeca proživljavaju sretno djetinjstvo, koje ponosno možete podržati i vi!

Klub prijatelja

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više