Objavljeno: ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 Naše SOS predstavnike lako ćete prepoznati po narančastim majicama i identifikacijskim iskaznicama, ali i osmjesima na licima, a ovog tjedna vas čekaju u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu, Trogiru i Slatini!

Djeca u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci odrastaju u obiteljskom tipu skrbi, što znači da žive zajedno s SOS braćom i sestrama u SOS obitelji u kojoj im ljubav, sigurnost i podršku pruža SOS mama. Njihova svakodnevica sastoji se od odlaska u vrtić ili školu, sudjelovanju u dodatnim aktivnostima i pomaganju u kućanskim obvezama, ali i naravno - puno igre i druženja s prijateljima!

Na taj način, djeca proživljavaju sretno djetinjstvo, koje ponosno možete podržati i vi!

Klub prijatelja

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 22.11.2019.

Leteći vikend

Od boomeranga do vodenih raketa, mališani u SOS Dječjem selu Ladimirevci okušali su se u izradi, testiranju i učenju o letjelicama i svemirskim vozilima.

Saznajte više