Objavljeno: ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 Naše SOS predstavnike lako ćete prepoznati po narančastim majicama i identifikacijskim iskaznicama, ali i osmjesima na licima, a ovog tjedna vas čekaju u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu, Trogiru i Slatini!

Djeca u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci odrastaju u obiteljskom tipu skrbi, što znači da žive zajedno s SOS braćom i sestrama u SOS obitelji u kojoj im ljubav, sigurnost i podršku pruža SOS mama. Njihova svakodnevica sastoji se od odlaska u vrtić ili školu, sudjelovanju u dodatnim aktivnostima i pomaganju u kućanskim obvezama, ali i naravno - puno igre i druženja s prijateljima!

Na taj način, djeca proživljavaju sretno djetinjstvo, koje ponosno možete podržati i vi!

Klub prijatelja

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više