Objavljeno: ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 Naše SOS predstavnike lako ćete prepoznati po narančastim majicama i identifikacijskim iskaznicama, ali i osmjesima na licima, a ovog tjedna vas čekaju u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu, Trogiru i Slatini!

Djeca u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci odrastaju u obiteljskom tipu skrbi, što znači da žive zajedno s SOS braćom i sestrama u SOS obitelji u kojoj im ljubav, sigurnost i podršku pruža SOS mama. Njihova svakodnevica sastoji se od odlaska u vrtić ili školu, sudjelovanju u dodatnim aktivnostima i pomaganju u kućanskim obvezama, ali i naravno - puno igre i druženja s prijateljima!

Na taj način, djeca proživljavaju sretno djetinjstvo, koje ponosno možete podržati i vi!

Klub prijatelja

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 15.01.2020.

Nastavljamo s pružanjem usluge logopeda djeci u Valpovu

U Gradskoj upravi Grada Valpova, gradonačelnik Matko Šutalo i direktor SOS Dječjeg Sela Ladimirevci, Zoran Relić, potpisali su Sporazum o sufinanciranju rada logopeda u SOS Dječjem Selu Ladimirevci.

Saznajte više