Objavljeno: petak, 13.12.2019.

Božićna priredba u Lekeniku

Kao i svake godine, došlo je vrijeme za Božićnu priredbu u SOS Dječjem selu Lekenik. Okupilo se mnoštvo uzvanika, prijatelja, brojnih partnera i suradnika koji su uživali u raznovrsnom glazbenom i dramskom programu.

 Priredba je započela nastupom KUD-a Kolovrat koji su nas zagrijali božićnim pjesmama, a nakon njih naši najmlađi mališani iz Male igraonice u duhu Božića otpjevali su pjesmu Na Božić ispuni nas svjetlom.

U ime udruge SOS Dječje selo Hrvatska pozdravni govor održala je dr. Lea Sokolić, članica Predsjedništva udruge SOS DSH, a sretne i vesele blagdane svim uzvanicima zaželio je i načelnik općine Lekenik, gospodin Ivica Perović.

Nakon uvodnih govora, slušali smo književnika Rusmira Agačevića koji nam je recitirao pjesmu „Božić u Lekeniku“, Malo kazalište bajki predstavilo nam je izvadak iz Malog princa, a dramska grupa objasnila nam je kako „Bez alata nema zanata“!

Kako proslava ne bi bila proslava bez glazbenog programa, za taj dio pobrinula se svima već dobro poznata Jana Pelikan i klavirski trio te bend SOS Dječjeg sela Lekenik – Glazbeni sanjari.

Nakon priredbe voditeljica programa nazočne je pozvala na osvježenje na katu te svima zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu.

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 15.01.2020.

Nastavljamo s pružanjem usluge logopeda djeci u Valpovu

U Gradskoj upravi Grada Valpova, gradonačelnik Matko Šutalo i direktor SOS Dječjeg Sela Ladimirevci, Zoran Relić, potpisali su Sporazum o sufinanciranju rada logopeda u SOS Dječjem Selu Ladimirevci.

Saznajte više