Objavljeno: petak, 13.12.2019.

Božićna priredba u Lekeniku

Kao i svake godine, došlo je vrijeme za Božićnu priredbu u SOS Dječjem selu Lekenik. Okupilo se mnoštvo uzvanika, prijatelja, brojnih partnera i suradnika koji su uživali u raznovrsnom glazbenom i dramskom programu.

 Priredba je započela nastupom KUD-a Kolovrat koji su nas zagrijali božićnim pjesmama, a nakon njih naši najmlađi mališani iz Male igraonice u duhu Božića otpjevali su pjesmu Na Božić ispuni nas svjetlom.

U ime udruge SOS Dječje selo Hrvatska pozdravni govor održala je dr. Lea Sokolić, članica Predsjedništva udruge SOS DSH, a sretne i vesele blagdane svim uzvanicima zaželio je i načelnik općine Lekenik, gospodin Ivica Perović.

Nakon uvodnih govora, slušali smo književnika Rusmira Agačevića koji nam je recitirao pjesmu „Božić u Lekeniku“, Malo kazalište bajki predstavilo nam je izvadak iz Malog princa, a dramska grupa objasnila nam je kako „Bez alata nema zanata“!

Kako proslava ne bi bila proslava bez glazbenog programa, za taj dio pobrinula se svima već dobro poznata Jana Pelikan i klavirski trio te bend SOS Dječjeg sela Lekenik – Glazbeni sanjari.

Nakon priredbe voditeljica programa nazočne je pozvala na osvježenje na katu te svima zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu.

Novosti

Objavljeno:
petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 21.07.2020.

Ljetna uživancija u Vodicama

Uz preporučenu distancu, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i ove godine uživaju u čarima ljeta, mora i zabave u suncem obasjanim Vodicama.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više