Objavljeno: četvrtak, 19.12.2019.

Vitezovi posjetili Ladimirevce

U utorak su našu djecu ponovo posjetili prijatelji iz davnine, članovi udruge Red Vitezova Ružice Grada iz Orahovice.

 Prepuna dvorana u SOS Dječjem selu Ladimirevci ponovo je odzvanjao glasovima djece koja su aktivno sudjelovala u predstavi o čarobnoj kruni, kneginji Ružici i Crnom vitezu, o dobru i zlu, prijateljstvu i podršci, promjenama koje su moguće kad postoji dobra volja i okruženje koje ju potiče.

Radost zbog još jednog susreta i lijepog druženja podijelili smo svi zajedno uz pjesmu i ples. Nakon toga je stigao Djed Božićnjak s poklonima i sreći nije bilo kraja, do sljedeće godine i novog susreta s ovim viteški plemenitim ljudima.

Osim predstave, vitezovi su donijeli još puno darova koje su omogućili dragi ljudi iz općine Čačinci, Turističke zajednice općine Čačinci, Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Čačinci te obitelj Ergović iz Našica.

Njihovi predstavnici su se pridružili ovom veselom skupu i zajedno s vitezovima i djecom podijelili predbožićnu radost.

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 15.01.2020.

Nastavljamo s pružanjem usluge logopeda djeci u Valpovu

U Gradskoj upravi Grada Valpova, gradonačelnik Matko Šutalo i direktor SOS Dječjeg Sela Ladimirevci, Zoran Relić, potpisali su Sporazum o sufinanciranju rada logopeda u SOS Dječjem Selu Ladimirevci.

Saznajte više