Objavljeno: četvrtak, 19.12.2019.

Vitezovi posjetili Ladimirevce

U utorak su našu djecu ponovo posjetili prijatelji iz davnine, članovi udruge Red Vitezova Ružice Grada iz Orahovice.

 Prepuna dvorana u SOS Dječjem selu Ladimirevci ponovo je odzvanjao glasovima djece koja su aktivno sudjelovala u predstavi o čarobnoj kruni, kneginji Ružici i Crnom vitezu, o dobru i zlu, prijateljstvu i podršci, promjenama koje su moguće kad postoji dobra volja i okruženje koje ju potiče.

Radost zbog još jednog susreta i lijepog druženja podijelili smo svi zajedno uz pjesmu i ples. Nakon toga je stigao Djed Božićnjak s poklonima i sreći nije bilo kraja, do sljedeće godine i novog susreta s ovim viteški plemenitim ljudima.

Osim predstave, vitezovi su donijeli još puno darova koje su omogućili dragi ljudi iz općine Čačinci, Turističke zajednice općine Čačinci, Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Čačinci te obitelj Ergović iz Našica.

Njihovi predstavnici su se pridružili ovom veselom skupu i zajedno s vitezovima i djecom podijelili predbožićnu radost.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više