Objavljeno: četvrtak, 19.12.2019.

Vitezovi posjetili Ladimirevce

U utorak su našu djecu ponovo posjetili prijatelji iz davnine, članovi udruge Red Vitezova Ružice Grada iz Orahovice.

 Prepuna dvorana u SOS Dječjem selu Ladimirevci ponovo je odzvanjao glasovima djece koja su aktivno sudjelovala u predstavi o čarobnoj kruni, kneginji Ružici i Crnom vitezu, o dobru i zlu, prijateljstvu i podršci, promjenama koje su moguće kad postoji dobra volja i okruženje koje ju potiče.

Radost zbog još jednog susreta i lijepog druženja podijelili smo svi zajedno uz pjesmu i ples. Nakon toga je stigao Djed Božićnjak s poklonima i sreći nije bilo kraja, do sljedeće godine i novog susreta s ovim viteški plemenitim ljudima.

Osim predstave, vitezovi su donijeli još puno darova koje su omogućili dragi ljudi iz općine Čačinci, Turističke zajednice općine Čačinci, Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Čačinci te obitelj Ergović iz Našica.

Njihovi predstavnici su se pridružili ovom veselom skupu i zajedno s vitezovima i djecom podijelili predbožićnu radost.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više