Objavljeno: četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Bio je to ujedno i 4. izlet Male planinarske škole na kojoj su djeca i mladi učili kako pružiti prvu pomoć u slučaju nesvjestice, rana i lomova.Učenje prve pomoći i demonstriranje nezgoda su im omogućili volonteri Crvenog križa.

Potom su krenuli šetati livadama i šumskim putevima Donje Motičine i Martina.

U Donjoj Motičini su vidjeli popularno sanjkalište na kojem bi se djeca vrlo rado sanjkala, ali ih vrijeme nažalost nije poslužilo. Nakon toga, nastavili su prema Martinu gde su zastali kako bi vidjeli templarsku crkvu iz 13. st., jedinu takvu očuvanu u Hrvatskoj. Sportski, zabavni i edukativni izlet potom su i završili, ali odmah su počeli dogovarati nove planinarske avanture po Slavoniji!

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više