Objavljeno: srijeda, 15.04.2020.

Vitezovi Ružice grada čuvaju male i velike stanovnike SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Naši mališani i zaposlenici primili su donaciju 152 šarene maske koje će im pomoći da ostanu sigurni i zdravi.

Veliko srce i vrijedne ruke naših vitezova i princeza Udruge Red vitezova Ružice grada iz Orahovice pobrinule su se da svaki mali i veliki stanovnik našeg Dječjeg sela primi najviteškiju zaštitnu masku kako bi njom otjerali sve viruse ovoga svijeta. 152 šarene maske različitih veličina, osim što mogu zaštiti naše dišne puteve, štite i naša srca i vjeru da je dobro uvijek jače.

Da su ona stara i zdrava vremena sad bi s našim velikim prijateljima iz Udruge Red vitezova Ružice grada iz Orahovice dogovarali njihov dolazak i viteški program za naš rođendan. Međutim, niti ovo teško vrijeme nije nas postavilo u socijalnu distancu, već samo onu fizičku. Naš dragi prijatelj i predsjednik Udruge, gospodin Vlado Grgić kontaktirao je naše Selo, prije svega pitajući za zdravlje. Drago nam je bilo čuti i da su oni svi dobro i zdravo. Saznali smo da mačevi, lukovi i strijele, buzdovani, štitovi i oklopi trenutno miruju i čekaju sigurnija vremena, jer protiv virusa niti oni ne mogu pomoći.

Na vrijednoj i korisnoj donaciji zahvalio se direkotr SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić: 'Hvala vam dragi prijatelji što nas čuvate i u dobru i u zlu!'.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više