Objavljeno: nedjelja, 10.05.2020.

Sretan Majčin dan!

Svako dijete u SOS Dječjem selu ima svoju SOS mamu koja s njime gradi blizak odnos, pružajući mu potebnu sigurnost, ljubav i stabilnost, a današnji dan u našim Selima posvećen je upravo njima!

Majčin dan u našim Selima je poseban jer tada svjedočimo nečemu veličanstvenom, dokazu da se - ljubav ljubavlju vraća!

SOS mame osnovna su i najbitnija karika u SOS sustavu skrbi o djeci. Prihvatiti dijete kao svoje i s njime zajednički živjeti težak je, ali neophodan i nezaobilazan dio života u SOS Dječjem selu. Veza koju SOS mama stvara s djecom čvrsta je i dugotrajna te ona opstaje čak i kada mališani odrastu u samostalne osobe, s vlastitim obiteljima i djecom. SOS mama je jednostavno uvijek tu za svoju djecu. Podrška i potpora i oni to dobro znaju i osjećaju.

A djeca to pokazuju na razne načine. Pogled u očima, zagrljaj na ramenima, znak pažnje kada to najmanje očekujemo. 

Upravo iz te ljubavi i zahvalnosti prema svojim SOS mama i tetama nastali su i ovi kreativni radovi naših mališana, koji pokazuju upravo to da - ljubav se ljubavlju vraća!

Galerija kreativnih radova djece povodom Majčinog dana

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više