Objavljeno: petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Prve donacije u kriptovalutama, koje će pomoći 240-ero djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji odrastaju u SOS Dječjem selu Hrvatska, već su počele pristizati tijekom prošle godine.

Kako bi bitcoini i druge kriptovalute uspješno stigle tamo gdje su potrebne – djeci u SOS Dječjim selima i omogućile skrb koju im pružamo - pobrinuli su se naši partneri u Electrocoinu. Oni su nam omogućili sustav donacija, odnosno uslugu PayCek koja omogućava donacije u kriptovalutama. Do sada je kroz Paycek servis prikupljeno preko 115.000 kn u kriptovalutama.

Pozivamo vas da uložite kriptovalute u budućnost naših mališana, jer to je jedino ulaganje sa sigurnim 'rastom'!

Sustavu možete pristupiti putem naše web stranice te na jednostavan način donirati vaše kriptovalute.

Pružajući ljubav i skrb našoj djeci sada, mi im stvaramo mogućnost za razvoj u samostalne, stabilne i vrijedne ljude koji će na pozitivan način doprinositi društvu u budućnosti.

Hvala vam što podržavate sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 10.05.2020.

Sretan Majčin dan!

Svako dijete u SOS Dječjem selu ima svoju SOS mamu koja s njime gradi blizak odnos, pružajući mu potebnu sigurnost, ljubav i stabilnost, a današnji dan u našim Selima posvećen je upravo njima!

Saznajte više