Objavljeno: petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Međunarodni dan obitelji obilježava se 15. svibnja svake godine. Dan je proglasila Generalna skupština UN 1993. godine  i odražava važnost koju međunarodna zajednica pridaje obiteljima.

Ovogodišnji Međunarodni dan obitelji dolazi u vrijeme jedne od najizazovnijih svjetskih zdravstvenih i socijalnih kriza. Pandemija COVID-19 u 2020. godini posebno je osvijestila važnost ulaganja i brige o najranjivijima u našem društvu, a među njima su svakako i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Naše SOS obitelji i u ovoj krizi ostaju sigurne zahvaljujući brizi SOS mama, teta i svih zaposlenika SOS Dječjeg sela Hrvatska te našim brojnim Prijateljima, donatorima i partnerima koji su nam nastavili biti podrška i ovoj izazovnoj situaciji.

 

Saznajte kako i vi možete pomoći sretno odrastanje djece u obiteljskom okruženju : 

http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
nedjelja, 10.05.2020.

Sretan Majčin dan!

Svako dijete u SOS Dječjem selu ima svoju SOS mamu koja s njime gradi blizak odnos, pružajući mu potebnu sigurnost, ljubav i stabilnost, a današnji dan u našim Selima posvećen je upravo njima!

Saznajte više