Objavljeno: srijeda, 10.06.2020.

Mala srca za veliko srce

Avantura dr. Dražena Grgića polako dolazi kraju. Nakon više od pet mjeseci jedrenja preko Atlantika, vraća se prema rodnom Šibeniku.

U siječnju ove godine oftalmolog Dražen Grgić zajedno s prijateljem, gospodinom Branimirom Vlajom krenuo je u avanturu života. S ciljem podizanja svijesti o onečišćenju podmorja plastikom pokrenuo je projekt 'Čisto more, čisto srce', te mu dodao humanitarni karakter. Na svom putu od Šibenika do Brazila pozivao je građane da pomognu u odrastanju djece u SOS Dječjim selima.

Njegov hrabri poduhvat pratila su tako i sva djeca u Selima, a veseli mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci fotografijom su mu poslali poruku podrške.

'Kako se veliki pothvat našeg superjunaka Dražena Grgića bliži kraju, tako smo s djecom na otvorenoj sceni našeg amfiteatra pričali o akciji, o avanturi, o zemljama i morima i o povratku hrabrog humanitarca s dalekog puta. S obzirom na sve trenutne okolnosti, našu zahvalu i divljenje šaljem putem nekoliko fotografija napravljenih nakon razgovora s djecom', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više