Objavljeno: utorak, 16.06.2020.

Postani prijatelj djece, jer prijatelj je uvijek uz tebe

Imati prijatelja veliko je bogatstvo. A kada znaš da tom prijatelju pomažeš u odrastanju, sreća je još veća. Upravo takvog prijatelja možete steći i vi. Potpisivanjem trajnog naloga o donaciji postajete prijatelj djece u SOS Dječjim selima.

Pomagati djeci koja su se spletom okolnosti našla u potrebi, zaista je divan osjećaj. Ako želite postati prijatelj naše djece, dovoljno je izdvojiti nekoliko minuta vremena i saslušati SOS predstavnike. Oni će vam ispričati sve o životu i odrastanju djece u Dječjim selima, te vam ponuditi da im pomažete redovitim mjesečnim donacijama.

Njihova prepoznatljivost na ulicama Zagreba, Splita i Osijeka gotovo je svima poznata. Narančaste pregače, ID iskaznica i neizbježan osmijeh na licu sigurno će vas razoružati. Ovoga tjedna možete ih susresti u Kauflandu Zagreb, Konzumu Zagreb i Split, te u Zagrebačkom Zoološkom vrtu, kao i na Trgu Kralja Tomislava u Splitu. Osječanima koje žive u Čepinu, Županji i okolici naši predstavnici mogu pokucati na vrata.

Mi vas pozivamo da otvorite ne samo vrata kuće, nego i srca za nove prijatelje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više