Objavljeno: ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Na jakom suncu, po nemilosrdnim vrućinama, u gužvovitom centru ili na burovitom, gradskom trgu - oni uvijek s jednakom energijom i nevjerojatnom snagom volje rade za jedan jedini cilj – bezbrižno i sretno djetinjstvo. Oni su naši SOS predstavnici.

Gotovo da nema osobe koja na ulici ne prepoznaje nasmijane ljude u narančastim majicama s logom SOS Dječjeg sela Hrvatska. Svaki radni dan za njih je novi izazov koji uvijek završi s osmijehom na licu. Jer, koliko god ponekad bilo teško, na kraju dana naši se predstavnici osjećaju ispunjeno i sretno, jer znaju da su svojim radom doprinijeli stvaranju sretnog djetinjstva za djecu u SOS Dječjim selima.

Ovog ih tjedna možete susresti u Kauflandu na Zagrebačkoj Sloboštini, Ikei, Zoološkom vrtu i u Samoborskom Konzumu.

Dalmacija ih može vidjeti u Konzumu Salona malla i Mall-u of Split, dok će u Slavoniji posjetiti Štitar, Bošnjake, Gradište, Višnjevac i Josipovac, pa im otvorite svoja vrata i saslušajte na koji način možete pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska i postati njihov prijatelj.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više