Objavljeno: ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

 Započeli smo još jedan radni tjedan, a SOS predstavnici i dalje s maskama, rukavicama i dezinfekcijskim sredstvima izlaze na terene i bore se za sretna lica dječice.

Zagrebački tim ovog tjedna možete vidjeti u robnoj kući Ikea, Kauflandu u Branimirovoj ulici, Zoološkom vrtu i na novoj lokaciji u Shopping centru Prečko.

Splitski tim možete susresti u Mall of Splitu i u Shopping centru Joker.

Slavonski tim kucat će na vrata Županje i okolice: Bošnjaci, Gradište, Štitar, Babina Greda, Gunja te u Osijeku i okolici: Višnjevac i Josipovac.

Ukoliko ih sretnete, zastanite pored njih i poslušajte što vam imaju za reći o životu u SOS Dječjim selima, a ako pozvone na vaša vrata, pustite ih u svoje domove i pomozite da i naša djeca imaju sretno i bezbrižno djetinjstvo, kakvo i zaslužuju.

Novosti

Objavljeno:
petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 21.07.2020.

Ljetna uživancija u Vodicama

Uz preporučenu distancu, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i ove godine uživaju u čarima ljeta, mora i zabave u suncem obasjanim Vodicama.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više