Objavljeno: četvrtak, 13.08.2020.

Sretan put draga Lea

Vrućeg 13. kolovoza 2020. godine, napustila nas je draga prijateljica Lea Sokolić. Njezin dugogodišnji angažman u Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska ostavio je neizbrisivi trag na našim kolegama, kao i djeci te mladima koji su odrastali u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 Život i rad u Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska biti će veoma teško zamisliti bez naše drage Lee. Topli osmijeh, iskren pogled, uvijek otvoreno srce puno topline i razumijevanja za svakoga, biti će nemoguće nadomjestiti.

Volonterski angažman u Udruzi i Predsjedništvu udruge Lea Sokolić započela 1996. godine. Od tada, pa do dan danas uvijek je aktivno sudjelovala u svim akcijama, rođendanskim proslavama, te projektima za našu djecu i mlade. Bila je mjesto za igru svakom našem djetetu, podrška i oslonac našim SOS mamama. Dijelila je s nama suze i smijeh i baš uvijek bila tu kada smo je najviše trebali.

Neizmjerno je teško oprostiti se od tako velikog srca, no njezin osmijeh i dobrota pratiti će nas zauvijek.

Sretan put draga Lea, bilo je zadovoljstvo poznavati Vas.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više