Objavljeno: srijeda, 26.08.2020.

Tko kaže da je ljeto gotovo?

Kako iskoristiti zadnje zrake sunca i bezbrižno brčkanje u plićaku znaju naša djeca. Iako je ljeto već polako u smiraju zadnje fotografije s mora stižu iz Rovanjske.

Tko je naučio plivati, roniti ili pak skakati na glavu posljednjih su dana glavne teme razgovora u SOS Dječjim selima.

Ljeto je proletjelo u hipu, ali mi smo uživali punim plućima. Toplo more, sunce i osvježenje uz sladoled svaki dan činili su nezaboravnim.

Mališani iz SOS Dječjih sela 'brusili' su svoje plivačke sposobnosti po cijelom Jadranu. Tako su djeca iz Lekenika i ove godine posjetila Rovanjsku iz koje su nam poslali ove predivne fotografije.

Napunjenih baterija i spremni za nove jesenske izazove vratili su se svojim SOS kućama te se raduju početku nove odgojno-obrazovne godine.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više