Objavljeno: petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Završnom priredbom u SOS Dječjem selu Ladimirevci zatvorena je manifestacija „Ljeto u Selu“.  Svi učenici koji su s odličnim uspjehom završili proteklu školsku godinu primili su nagrade, te smo svim školarcima zaželjeli uspješan početak nove školske godine.

Prijatelji našeg Dječjeg sela, gđa. Sonja i g. Mladen Laktić poslali su 100 pamučnih maskica za djecu u Ladimirevcima. Pomno su izabrali materijale, te ih na kraju doradili potrebnim držačima. Djeca su bila oduševljena dizajnima maskica i sami su izabrali što će nositi na licu u novo korona doba.

Četvrta i završna priredba, kao i prethodne tri, protekla je u odličnoj atmosferi s puno smijeha, a opet smo mogli vidjeti dramske, plesne i pjevačke izvedbe u potpunosti osmišljene u tekstu i koreografiji od naše djece.

S ogromnom pozitivnom energijom i čvrstom voljom ulazimo u novu školsku godinu i spremni smo savladati sve prepreke koje nam se nađu na putu.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 23.09.2020.

Koje je vaše sigurno mjesto?

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska održala je Nacionalnu kick-off konferenciju u okviru europskog projekta (REC) ‘Sigurna mjesta i nesmetan razvoj djece – integriranje praksi temeljenih na znanjima o traumi u sustav alternativne skrbi’.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više