Objavljeno: utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Uz puno emocija, pokoju suzu i riječi podrške krenuli su na izazovan put ka osamostaljenju.

Taj smo veliki događaj i ove godine obilježili prigodnom svečanošću. Tako se direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović, u kraćem govoru prisjetio zgoda i postignuća naših osmaša, njihovog odrastanja i posebnosti svakog od njih.

Uz malo slavlje u krugu SOS mama, SOS braće i sestara, prijatelja te djelatnika sela, djeca su se oprostila od života u SOS obiteljima te preselila u SOS Zajednice mladih.

Spremni za nove izazove, uzbuđeni i pomalo u strahu hrabro su kročili u novu avanturu na kojoj će ih uvijek pratiti podrška i ljubav SOS mama. Želimo im svu sreću.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 01.09.2020.

Uz morska sjećanja ususret srednjoj školi

Osmaši iz SOS Dječjeg sela Lekenik posljednje su dane ljeta proveli u Zaostrogu i napunili baterije za prvi susret sa srednjom školom.

Saznajte više