Objavljeno: četvrtak, 18.02.2010.

Fašnik 2010

Proslavili smo fašnik u SOS Dječjim selima, sudjelovali smo s predstavom na Samoborskom fašniku.

Tradicionalna zabava održala se u utorak, 16.02.2010. godine, u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik, u 18 h.Nastupili su  naši rock bandovi Bezimeni i Blue Thunder, a posebni gosti su bili Bandovi iznenađenja.

Najbolje maske su se nagrađivale:)

Zabavu su na kraju zasladili ukusnim krafnama svi sudionici.

S predstavom "Navijači"  koja promovira kulturno navijanje, a govori protiv nasilja na sportskim terenima sudjelovali smo na  Dječjem fašniku u Samoboru.

U predstavi sudjeluje sedmero djece: Leona, Nikola, Neven, Bernard, Kristina, Ana-Marija i Emanuel. Podijeljeni su u dvije grupe: bijeli i crni. Crni su oni koji se ponašaju bahato i zastupaju agresivno ponašanje, a bijeli su u stvari oni pravi navijači. Predstava završava pobjedom bijelih i postiđenošću crnih.

 

Fotografije pogledajte ovdje

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više