Objavljeno: utorak, 16.03.2010.

NOVA AKCIJA Klikni!Doniramo.!

UKLJUČITE SE! "Klikni! Doniramo." Kliknite za SOS Dječje selo Hrvatska!

"Klikni!Doniramo."

 

"Klikni!Doniramo." je usluga koja omogućava posjetiteljima da "klikom" na web stranici Donacije.info određuju ukupan iznos donacije za neku od udruga registriranih na web stranici sredstvima omogućenim od donatora. Klik za posjetitelje je potpuno besplatan,a sva sredstva uplaćuje donator.

Svaki „klik“ vrijedi 1 kn, te na kraju akcije ukupan broj „klikova“ na gumb „Klikni!Doniramo.“ definira ukupan iznos donacije .

Nakon „klika“ na „Klikni!Doniramo.“ posjetitelju se prikaže logotip tvrtke donatora, informacija o iznosu koji će se u njegovo ime donirati, te ukupan do tada prikupljen iznos za donaciju.

Na kraju akcije, nakon što posjetitelji svojim „klikom“ prikupe određenu svotu, ona se dodjeljuje direktno udruzi koju je donator odabrao.

„Klikni!Doniramo.“ je jedinstven i jednostavan način doniranja i korporativnog društveno-odgovornog djelovanja koji objedinjuje pojedince, udruge i tvrtke donatore u istoj akciji.

Tvrtke koje žele sudjelovati u akciji mogu dobiti više detalja na e-mail lana.nacinovic@donacije.info ili na telefon 01 6388 253.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više