Objavljeno: utorak, 16.03.2010.

NOVA AKCIJA Klikni!Doniramo.!

UKLJUČITE SE! "Klikni! Doniramo." Kliknite za SOS Dječje selo Hrvatska!

"Klikni!Doniramo."

 

"Klikni!Doniramo." je usluga koja omogućava posjetiteljima da "klikom" na web stranici Donacije.info određuju ukupan iznos donacije za neku od udruga registriranih na web stranici sredstvima omogućenim od donatora. Klik za posjetitelje je potpuno besplatan,a sva sredstva uplaćuje donator.

Svaki „klik“ vrijedi 1 kn, te na kraju akcije ukupan broj „klikova“ na gumb „Klikni!Doniramo.“ definira ukupan iznos donacije .

Nakon „klika“ na „Klikni!Doniramo.“ posjetitelju se prikaže logotip tvrtke donatora, informacija o iznosu koji će se u njegovo ime donirati, te ukupan do tada prikupljen iznos za donaciju.

Na kraju akcije, nakon što posjetitelji svojim „klikom“ prikupe određenu svotu, ona se dodjeljuje direktno udruzi koju je donator odabrao.

„Klikni!Doniramo.“ je jedinstven i jednostavan način doniranja i korporativnog društveno-odgovornog djelovanja koji objedinjuje pojedince, udruge i tvrtke donatore u istoj akciji.

Tvrtke koje žele sudjelovati u akciji mogu dobiti više detalja na e-mail lana.nacinovic@donacije.info ili na telefon 01 6388 253.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više