Objavljeno: utorak, 16.03.2010.

NOVA AKCIJA Klikni!Doniramo.!

UKLJUČITE SE! "Klikni! Doniramo." Kliknite za SOS Dječje selo Hrvatska!

"Klikni!Doniramo."

 

"Klikni!Doniramo." je usluga koja omogućava posjetiteljima da "klikom" na web stranici Donacije.info određuju ukupan iznos donacije za neku od udruga registriranih na web stranici sredstvima omogućenim od donatora. Klik za posjetitelje je potpuno besplatan,a sva sredstva uplaćuje donator.

Svaki „klik“ vrijedi 1 kn, te na kraju akcije ukupan broj „klikova“ na gumb „Klikni!Doniramo.“ definira ukupan iznos donacije .

Nakon „klika“ na „Klikni!Doniramo.“ posjetitelju se prikaže logotip tvrtke donatora, informacija o iznosu koji će se u njegovo ime donirati, te ukupan do tada prikupljen iznos za donaciju.

Na kraju akcije, nakon što posjetitelji svojim „klikom“ prikupe određenu svotu, ona se dodjeljuje direktno udruzi koju je donator odabrao.

„Klikni!Doniramo.“ je jedinstven i jednostavan način doniranja i korporativnog društveno-odgovornog djelovanja koji objedinjuje pojedince, udruge i tvrtke donatore u istoj akciji.

Tvrtke koje žele sudjelovati u akciji mogu dobiti više detalja na e-mail lana.nacinovic@donacije.info ili na telefon 01 6388 253.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više