Objavljeno: utorak, 16.03.2010.

NOVA AKCIJA Klikni!Doniramo.!

UKLJUČITE SE! "Klikni! Doniramo." Kliknite za SOS Dječje selo Hrvatska!

"Klikni!Doniramo."

 

"Klikni!Doniramo." je usluga koja omogućava posjetiteljima da "klikom" na web stranici Donacije.info određuju ukupan iznos donacije za neku od udruga registriranih na web stranici sredstvima omogućenim od donatora. Klik za posjetitelje je potpuno besplatan,a sva sredstva uplaćuje donator.

Svaki „klik“ vrijedi 1 kn, te na kraju akcije ukupan broj „klikova“ na gumb „Klikni!Doniramo.“ definira ukupan iznos donacije .

Nakon „klika“ na „Klikni!Doniramo.“ posjetitelju se prikaže logotip tvrtke donatora, informacija o iznosu koji će se u njegovo ime donirati, te ukupan do tada prikupljen iznos za donaciju.

Na kraju akcije, nakon što posjetitelji svojim „klikom“ prikupe određenu svotu, ona se dodjeljuje direktno udruzi koju je donator odabrao.

„Klikni!Doniramo.“ je jedinstven i jednostavan način doniranja i korporativnog društveno-odgovornog djelovanja koji objedinjuje pojedince, udruge i tvrtke donatore u istoj akciji.

Tvrtke koje žele sudjelovati u akciji mogu dobiti više detalja na e-mail lana.nacinovic@donacije.info ili na telefon 01 6388 253.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više