Objavljeno: utorak, 16.03.2010.

NOVA AKCIJA Klikni!Doniramo.!

UKLJUČITE SE! "Klikni! Doniramo." Kliknite za SOS Dječje selo Hrvatska!

"Klikni!Doniramo."

 

"Klikni!Doniramo." je usluga koja omogućava posjetiteljima da "klikom" na web stranici Donacije.info određuju ukupan iznos donacije za neku od udruga registriranih na web stranici sredstvima omogućenim od donatora. Klik za posjetitelje je potpuno besplatan,a sva sredstva uplaćuje donator.

Svaki „klik“ vrijedi 1 kn, te na kraju akcije ukupan broj „klikova“ na gumb „Klikni!Doniramo.“ definira ukupan iznos donacije .

Nakon „klika“ na „Klikni!Doniramo.“ posjetitelju se prikaže logotip tvrtke donatora, informacija o iznosu koji će se u njegovo ime donirati, te ukupan do tada prikupljen iznos za donaciju.

Na kraju akcije, nakon što posjetitelji svojim „klikom“ prikupe određenu svotu, ona se dodjeljuje direktno udruzi koju je donator odabrao.

„Klikni!Doniramo.“ je jedinstven i jednostavan način doniranja i korporativnog društveno-odgovornog djelovanja koji objedinjuje pojedince, udruge i tvrtke donatore u istoj akciji.

Tvrtke koje žele sudjelovati u akciji mogu dobiti više detalja na e-mail lana.nacinovic@donacije.info ili na telefon 01 6388 253.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više