Objavljeno: ponedjeljak, 29.03.2010.

Mazda pomaže i ove godine

SOS Dječje selo Lekenik danas je ugostilo Anu Ugarković koja je u maloj školi kuhanja s djecom pokazala kako se rade uskršnja jaja u cikli. Sve kulinarske delicije koje su napravili imali su čast vidjeti i okusiti donatori iz Mazde Hrvatska.

Mazda Hrvatska je odlučila i ove godine pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska tako što će pokriti troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona SOS kuća u iznosu od 75 000 kuna.

U društvu Ane Ugarković koja je održala malu školu kuhanja s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik potpisana je i ovogodišnja suradnja te je Mazda Hrvatska i time potvrdila nastavak angažmana i pomoći djeci.


Ugovor o suradnji su potpisali direktor Mazda Hrvatska Branko Maranić i predsjednica udruge SOS Dječje selo Hrvatska prof.dr.sc. Mariza Katavić.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više