Objavljeno: ponedjeljak, 29.03.2010.

Mazda pomaže i ove godine

SOS Dječje selo Lekenik danas je ugostilo Anu Ugarković koja je u maloj školi kuhanja s djecom pokazala kako se rade uskršnja jaja u cikli. Sve kulinarske delicije koje su napravili imali su čast vidjeti i okusiti donatori iz Mazde Hrvatska.

Mazda Hrvatska je odlučila i ove godine pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska tako što će pokriti troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona SOS kuća u iznosu od 75 000 kuna.

U društvu Ane Ugarković koja je održala malu školu kuhanja s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik potpisana je i ovogodišnja suradnja te je Mazda Hrvatska i time potvrdila nastavak angažmana i pomoći djeci.


Ugovor o suradnji su potpisali direktor Mazda Hrvatska Branko Maranić i predsjednica udruge SOS Dječje selo Hrvatska prof.dr.sc. Mariza Katavić.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više