Objavljeno: ponedjeljak, 29.03.2010.

Mazda pomaže i ove godine

SOS Dječje selo Lekenik danas je ugostilo Anu Ugarković koja je u maloj školi kuhanja s djecom pokazala kako se rade uskršnja jaja u cikli. Sve kulinarske delicije koje su napravili imali su čast vidjeti i okusiti donatori iz Mazde Hrvatska.

Mazda Hrvatska je odlučila i ove godine pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska tako što će pokriti troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona SOS kuća u iznosu od 75 000 kuna.

U društvu Ane Ugarković koja je održala malu školu kuhanja s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik potpisana je i ovogodišnja suradnja te je Mazda Hrvatska i time potvrdila nastavak angažmana i pomoći djeci.


Ugovor o suradnji su potpisali direktor Mazda Hrvatska Branko Maranić i predsjednica udruge SOS Dječje selo Hrvatska prof.dr.sc. Mariza Katavić.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više