Objavljeno: ponedjeljak, 29.03.2010.

Mazda pomaže i ove godine

SOS Dječje selo Lekenik danas je ugostilo Anu Ugarković koja je u maloj školi kuhanja s djecom pokazala kako se rade uskršnja jaja u cikli. Sve kulinarske delicije koje su napravili imali su čast vidjeti i okusiti donatori iz Mazde Hrvatska.

Mazda Hrvatska je odlučila i ove godine pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska tako što će pokriti troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona SOS kuća u iznosu od 75 000 kuna.

U društvu Ane Ugarković koja je održala malu školu kuhanja s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik potpisana je i ovogodišnja suradnja te je Mazda Hrvatska i time potvrdila nastavak angažmana i pomoći djeci.


Ugovor o suradnji su potpisali direktor Mazda Hrvatska Branko Maranić i predsjednica udruge SOS Dječje selo Hrvatska prof.dr.sc. Mariza Katavić.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više