Objavljeno: petak, 19.03.2010.

Njemačka vlada pomaže

Veleposlanik dr. Bernd Fischer boravio je 18. ožujka 2010. Lekeniku u povodu primopredaje dobrotvorne donacije njemačke vlade Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska i SOS Dječjem selu Lekenik.

Veleposlanik je nacionalnoj direktorici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić i direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik Mariju Čoviću uručio donaciju u vrijednosti od 13.600,00 eura za uređenje novog dječjeg igrališta u Lekeniku. Na svečanosti su prisustvovali i zamjenici županice Sisačko-moslavačke županije Milan Oblaković i Mira Harcet te načelnik općine Lekenik Marijan Crnkoci.

Dječje igralište, na kojem se zajedno igraju djeca iz općine Lekenik i iz SOS Dječjeg sela Lekenik, a koje je staro 16 godina i više nije bilo dovoljno sigurno za djecu, ovom donacijom je obnovljeno i zamijenjeno novim sigurnim igračkama i antistresnom podlogom. Ova potpora pripada nizu donacija kojima njemačka vlada pruža podršku tzv. malim projektima, među kojima su npr. projekt financiranja nabave opreme za poslove čišćenja u okviru zapošljavanja osoba s invaliditetom u Vukovaru te projekt financiranja školovanja za veterane invalide rata i nabavu nastavno-tehničke opreme u Zagrebu.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više