Objavljeno: petak, 19.03.2010.

Njemačka vlada pomaže

Veleposlanik dr. Bernd Fischer boravio je 18. ožujka 2010. Lekeniku u povodu primopredaje dobrotvorne donacije njemačke vlade Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska i SOS Dječjem selu Lekenik.

Veleposlanik je nacionalnoj direktorici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska Višnji Tuškan-Krupić i direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik Mariju Čoviću uručio donaciju u vrijednosti od 13.600,00 eura za uređenje novog dječjeg igrališta u Lekeniku. Na svečanosti su prisustvovali i zamjenici županice Sisačko-moslavačke županije Milan Oblaković i Mira Harcet te načelnik općine Lekenik Marijan Crnkoci.

Dječje igralište, na kojem se zajedno igraju djeca iz općine Lekenik i iz SOS Dječjeg sela Lekenik, a koje je staro 16 godina i više nije bilo dovoljno sigurno za djecu, ovom donacijom je obnovljeno i zamijenjeno novim sigurnim igračkama i antistresnom podlogom. Ova potpora pripada nizu donacija kojima njemačka vlada pruža podršku tzv. malim projektima, među kojima su npr. projekt financiranja nabave opreme za poslove čišćenja u okviru zapošljavanja osoba s invaliditetom u Vukovaru te projekt financiranja školovanja za veterane invalide rata i nabavu nastavno-tehničke opreme u Zagrebu.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više