Objavljeno: srijeda, 14.04.2010.

Motiviranje mladih

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su na edukaciji o motivaciji za daljnje obrazovanje, profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima.

Zajedno s Erste investom, Erste bankom i Cardif osiguranjem, organizirana je edukacija za djecu 6, 7 i 8 razreda SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ovo je nastavak suradnje koju smo započeli prošle godine gdje su istu edukaciju prošla djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili našu djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.

Drago nam je da su naša djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitioj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, sticanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više