Objavljeno: srijeda, 14.04.2010.

Motiviranje mladih

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su na edukaciji o motivaciji za daljnje obrazovanje, profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima.

Zajedno s Erste investom, Erste bankom i Cardif osiguranjem, organizirana je edukacija za djecu 6, 7 i 8 razreda SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ovo je nastavak suradnje koju smo započeli prošle godine gdje su istu edukaciju prošla djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili našu djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.

Drago nam je da su naša djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitioj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, sticanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više