Objavljeno: srijeda, 14.04.2010.

Motiviranje mladih

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su na edukaciji o motivaciji za daljnje obrazovanje, profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima.

Zajedno s Erste investom, Erste bankom i Cardif osiguranjem, organizirana je edukacija za djecu 6, 7 i 8 razreda SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ovo je nastavak suradnje koju smo započeli prošle godine gdje su istu edukaciju prošla djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili našu djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.

Drago nam je da su naša djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitioj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, sticanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

fotografije

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više