Objavljeno: srijeda, 14.04.2010.

Motiviranje mladih

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su na edukaciji o motivaciji za daljnje obrazovanje, profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima.

Zajedno s Erste investom, Erste bankom i Cardif osiguranjem, organizirana je edukacija za djecu 6, 7 i 8 razreda SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ovo je nastavak suradnje koju smo započeli prošle godine gdje su istu edukaciju prošla djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili našu djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.

Drago nam je da su naša djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitioj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, sticanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

fotografije

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više