Objavljeno: srijeda, 14.04.2010.

Motiviranje mladih

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su na edukaciji o motivaciji za daljnje obrazovanje, profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima.

Zajedno s Erste investom, Erste bankom i Cardif osiguranjem, organizirana je edukacija za djecu 6, 7 i 8 razreda SOS Dječjeg sela Ladimirevci, ovo je nastavak suradnje koju smo započeli prošle godine gdje su istu edukaciju prošla djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili našu djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.

Drago nam je da su naša djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitioj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, sticanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

fotografije

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više