Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Studenti u posjeti

Četrnaest studentica i jedan student Ekonomskog fakulteta u Osijeku posjetilo je SOS Dječje selo Ladimirevce.

 

U pratnji profesorice Mirne Leko Šimić, posjetilo je 13.04., utorak, SOS Dječje selo Ladimirevce u sklopu projekta Dani volontiranja koje organizira Ekonomski fakultet.

Tom prilikom gosti su posjetili jednu SOS obitelj, gdje su imali priliku saznati o načinu života i skrbi o djeci u Dječjem selu. U razgovoru s direktorom Dječjeg sela saznali su na koje načine se mogu i sami aktivno uključiti u pružanje podrške i pomoći Dječjem selu i podržati programe namijenjene djeci.

„Moji studenti doista su impresionirani viđenim tijekom jučerašnjeg posjeta, kao uostalom i ja“, izjavila je prof. Mirna Leko Šimić nakon posjete Dječjem selu.

SOS Dječje selo Ladimirevci ponosno je na dvije mlade osobe odrasle u Dječjem selu, a koje su studirale na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, od kojih je jedna pri kraju magisterija, a druga pri završetku četvrte godine.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više