Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Studenti u posjeti

Četrnaest studentica i jedan student Ekonomskog fakulteta u Osijeku posjetilo je SOS Dječje selo Ladimirevce.

 

U pratnji profesorice Mirne Leko Šimić, posjetilo je 13.04., utorak, SOS Dječje selo Ladimirevce u sklopu projekta Dani volontiranja koje organizira Ekonomski fakultet.

Tom prilikom gosti su posjetili jednu SOS obitelj, gdje su imali priliku saznati o načinu života i skrbi o djeci u Dječjem selu. U razgovoru s direktorom Dječjeg sela saznali su na koje načine se mogu i sami aktivno uključiti u pružanje podrške i pomoći Dječjem selu i podržati programe namijenjene djeci.

„Moji studenti doista su impresionirani viđenim tijekom jučerašnjeg posjeta, kao uostalom i ja“, izjavila je prof. Mirna Leko Šimić nakon posjete Dječjem selu.

SOS Dječje selo Ladimirevci ponosno je na dvije mlade osobe odrasle u Dječjem selu, a koje su studirale na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, od kojih je jedna pri kraju magisterija, a druga pri završetku četvrte godine.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više