Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Studenti u posjeti

Četrnaest studentica i jedan student Ekonomskog fakulteta u Osijeku posjetilo je SOS Dječje selo Ladimirevce.

 

U pratnji profesorice Mirne Leko Šimić, posjetilo je 13.04., utorak, SOS Dječje selo Ladimirevce u sklopu projekta Dani volontiranja koje organizira Ekonomski fakultet.

Tom prilikom gosti su posjetili jednu SOS obitelj, gdje su imali priliku saznati o načinu života i skrbi o djeci u Dječjem selu. U razgovoru s direktorom Dječjeg sela saznali su na koje načine se mogu i sami aktivno uključiti u pružanje podrške i pomoći Dječjem selu i podržati programe namijenjene djeci.

„Moji studenti doista su impresionirani viđenim tijekom jučerašnjeg posjeta, kao uostalom i ja“, izjavila je prof. Mirna Leko Šimić nakon posjete Dječjem selu.

SOS Dječje selo Ladimirevci ponosno je na dvije mlade osobe odrasle u Dječjem selu, a koje su studirale na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, od kojih je jedna pri kraju magisterija, a druga pri završetku četvrte godine.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više