Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Studenti u posjeti

Četrnaest studentica i jedan student Ekonomskog fakulteta u Osijeku posjetilo je SOS Dječje selo Ladimirevce.

 

U pratnji profesorice Mirne Leko Šimić, posjetilo je 13.04., utorak, SOS Dječje selo Ladimirevce u sklopu projekta Dani volontiranja koje organizira Ekonomski fakultet.

Tom prilikom gosti su posjetili jednu SOS obitelj, gdje su imali priliku saznati o načinu života i skrbi o djeci u Dječjem selu. U razgovoru s direktorom Dječjeg sela saznali su na koje načine se mogu i sami aktivno uključiti u pružanje podrške i pomoći Dječjem selu i podržati programe namijenjene djeci.

„Moji studenti doista su impresionirani viđenim tijekom jučerašnjeg posjeta, kao uostalom i ja“, izjavila je prof. Mirna Leko Šimić nakon posjete Dječjem selu.

SOS Dječje selo Ladimirevci ponosno je na dvije mlade osobe odrasle u Dječjem selu, a koje su studirale na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, od kojih je jedna pri kraju magisterija, a druga pri završetku četvrte godine.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više