Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Medijatori u "Klasju"

Članovi Kluba medijatora SOS Dječjeg sela Ladimirevci, zajedno su sa svojim učiteljima medijacije iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, 15.04.2010. posjetili Dječji dom "Klasje" u Osijeku.

 

Svojim vršnjacima prezentirali su vršnjačku medijaciju kao način rješavanja sukoba među djecom.

Nakon što su pogledali predstavu u kojoj je Pepeljuga uz pomoć vile Medijatorice riješila problem s maćehom i otišla na bal, te prikaz medijacije jednog sukoba u školi, djeca iz "Klasja" su pokazala interes za ovakav način rješavanja međusobnih sukoba a neki od njih su se prijavili za edukaciju iz medijacije.

Sve je završilo igrom koja je vrlo "slatko" pokazala djeci kolika može biti dobit kada se u rješavanju postavljenog zadatka surađuje, jer što su više i češće surađivali, dobivali su više bombona.

They presented a mediation as a way of resolving conflicts between children.

 When they saw play wher Cinderella with the help of fairies Medijatorice solve a problem with the stepmother and went to the ball, and a description of a conflict mediation in schools, children from "Klasje" showed interest in such a way to resolve conflicts and some of them have signed up for training in mediation.

Everything is finished playing, which is very "sweet" has shown how children can get in solving the task, because as more and more frequently collaborated , were given more candy.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više