Objavljeno: ponedjeljak, 19.04.2010.

Medijatori u "Klasju"

Članovi Kluba medijatora SOS Dječjeg sela Ladimirevci, zajedno su sa svojim učiteljima medijacije iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, 15.04.2010. posjetili Dječji dom "Klasje" u Osijeku.

 

Svojim vršnjacima prezentirali su vršnjačku medijaciju kao način rješavanja sukoba među djecom.

Nakon što su pogledali predstavu u kojoj je Pepeljuga uz pomoć vile Medijatorice riješila problem s maćehom i otišla na bal, te prikaz medijacije jednog sukoba u školi, djeca iz "Klasja" su pokazala interes za ovakav način rješavanja međusobnih sukoba a neki od njih su se prijavili za edukaciju iz medijacije.

Sve je završilo igrom koja je vrlo "slatko" pokazala djeci kolika može biti dobit kada se u rješavanju postavljenog zadatka surađuje, jer što su više i češće surađivali, dobivali su više bombona.

They presented a mediation as a way of resolving conflicts between children.

 When they saw play wher Cinderella with the help of fairies Medijatorice solve a problem with the stepmother and went to the ball, and a description of a conflict mediation in schools, children from "Klasje" showed interest in such a way to resolve conflicts and some of them have signed up for training in mediation.

Everything is finished playing, which is very "sweet" has shown how children can get in solving the task, because as more and more frequently collaborated , were given more candy.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više