Objavljeno: utorak, 27.04.2010.

Bikerska posjeta

U subotu, 24.04. u Dječjem selu Ladimirevci bilo je veselo i bučno. Razlog tome bila je posjeta članova Moto društva „Young-4ever“ iz Rijeke.

Šest hrabrih „bikera“ predvođenih Predsjednikom društva Nenadom Stojmenovićem krenuli su 22.4. na put dugačak više od 1000 kilometra kako bi završili humanitarnu akciju koju su sami pokrenuli. Djecu i mlade iz Dječjeg sela i Zajednica mladih Osijek obradovali su s tri nova i potpuno opremljena prijenosna računala u vrijednosti od 18.000,00 kuna.

Računalima će se služiti studenti dvije osječke Zajednice mladih i djeca iz Dječjeg sela u okviru programa pripreme za prelazak u Zajednicu mladih kojeg zovemo „Mala škola za život“. Druženje „bikera“ s djecom u Dječjem selu počelo je obilaskom Dječjeg sela, razgovorom s direktorom, nastavilo se posjetom jednoj SOS obitelji, nakon čega je odigrana i jedna nogometna utakmica u kojoj su naši prijatelji iz Rijeke pokazali svoju spretnost igranja nogometa u punoj motorističkoj opremi, da bi na kraju kulminiralo vožnjom na motoru za svu djecu koja su to željela, a željela su sva koja znaju pričati i samostalno hodati.

Više od pedesetero djece uživalo je vozeći se na velikim i bučnim motorima. Zaštitne kacige skrivale su sretne osmjehe djece koji su se zadržali na licima i kad su nas naši prijatelji pozdravili i krenuli dalje na put.

Još jednom im se zahvaljujemo na njihovoj plemenitoj akciji i donaciji, kao i na njihovom vremenu koje su s puno pokazane ljubavi i razumijevanja proveli s nama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više