Objavljeno: srijeda, 26.05.2010.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo je 13. rođendan

Kiša je u našoj Slavoniji padala od…više i ne pamtimo koliko je kišovitih tjedana prošlo…..pa sve do jučer kada je stala i nestala. Jučer je bio lijep, sunčan dan i SOS Dječjeg sela Ladimirevci rođendan.

 Obilježili smo ga veselo i razigrano na obližnjem izletištu „Emaus“, gdje su naši domaćini bili naši prijatelji iz Jadranskog osiguranja d.d. Osijek. Oni su se pobrinuli za zanimljive dječje igre na otvorenom, a nakon toga i za ručak i osvježenje.

Poslije ručka odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u kojoj su naši mladi iz osječkih zajednica mladih pokazali bolju snalažljivost na neravnom terenu, od naših prijatelja iz Jadranskog osiguranja. Od vlasnika izletišta „Emaus“ sva djeca dobila su na poklon sladoled ili sok, po svom izboru. Na dvadeset i pet stupnjeva to je bilo pravo osvježenje kojem su se djeca obradovala.

Puno smijeha, igre i pjesme u prekrasnoj prirodi sa prijateljima koji razumiju i pomažu, ostat će nam dugo u lijepom sjećanju….

fotografije

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više