Objavljeno: srijeda, 26.05.2010.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo je 13. rođendan

Kiša je u našoj Slavoniji padala od…više i ne pamtimo koliko je kišovitih tjedana prošlo…..pa sve do jučer kada je stala i nestala. Jučer je bio lijep, sunčan dan i SOS Dječjeg sela Ladimirevci rođendan.

 Obilježili smo ga veselo i razigrano na obližnjem izletištu „Emaus“, gdje su naši domaćini bili naši prijatelji iz Jadranskog osiguranja d.d. Osijek. Oni su se pobrinuli za zanimljive dječje igre na otvorenom, a nakon toga i za ručak i osvježenje.

Poslije ručka odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u kojoj su naši mladi iz osječkih zajednica mladih pokazali bolju snalažljivost na neravnom terenu, od naših prijatelja iz Jadranskog osiguranja. Od vlasnika izletišta „Emaus“ sva djeca dobila su na poklon sladoled ili sok, po svom izboru. Na dvadeset i pet stupnjeva to je bilo pravo osvježenje kojem su se djeca obradovala.

Puno smijeha, igre i pjesme u prekrasnoj prirodi sa prijateljima koji razumiju i pomažu, ostat će nam dugo u lijepom sjećanju….

fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više