Objavljeno: srijeda, 26.05.2010.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo je 13. rođendan

Kiša je u našoj Slavoniji padala od…više i ne pamtimo koliko je kišovitih tjedana prošlo…..pa sve do jučer kada je stala i nestala. Jučer je bio lijep, sunčan dan i SOS Dječjeg sela Ladimirevci rođendan.

 Obilježili smo ga veselo i razigrano na obližnjem izletištu „Emaus“, gdje su naši domaćini bili naši prijatelji iz Jadranskog osiguranja d.d. Osijek. Oni su se pobrinuli za zanimljive dječje igre na otvorenom, a nakon toga i za ručak i osvježenje.

Poslije ručka odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u kojoj su naši mladi iz osječkih zajednica mladih pokazali bolju snalažljivost na neravnom terenu, od naših prijatelja iz Jadranskog osiguranja. Od vlasnika izletišta „Emaus“ sva djeca dobila su na poklon sladoled ili sok, po svom izboru. Na dvadeset i pet stupnjeva to je bilo pravo osvježenje kojem su se djeca obradovala.

Puno smijeha, igre i pjesme u prekrasnoj prirodi sa prijateljima koji razumiju i pomažu, ostat će nam dugo u lijepom sjećanju….

fotografije

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više