Objavljeno: srijeda, 26.05.2010.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo je 13. rođendan

Kiša je u našoj Slavoniji padala od…više i ne pamtimo koliko je kišovitih tjedana prošlo…..pa sve do jučer kada je stala i nestala. Jučer je bio lijep, sunčan dan i SOS Dječjeg sela Ladimirevci rođendan.

 Obilježili smo ga veselo i razigrano na obližnjem izletištu „Emaus“, gdje su naši domaćini bili naši prijatelji iz Jadranskog osiguranja d.d. Osijek. Oni su se pobrinuli za zanimljive dječje igre na otvorenom, a nakon toga i za ručak i osvježenje.

Poslije ručka odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u kojoj su naši mladi iz osječkih zajednica mladih pokazali bolju snalažljivost na neravnom terenu, od naših prijatelja iz Jadranskog osiguranja. Od vlasnika izletišta „Emaus“ sva djeca dobila su na poklon sladoled ili sok, po svom izboru. Na dvadeset i pet stupnjeva to je bilo pravo osvježenje kojem su se djeca obradovala.

Puno smijeha, igre i pjesme u prekrasnoj prirodi sa prijateljima koji razumiju i pomažu, ostat će nam dugo u lijepom sjećanju….

fotografije

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više