Objavljeno: srijeda, 26.05.2010.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo je 13. rođendan

Kiša je u našoj Slavoniji padala od…više i ne pamtimo koliko je kišovitih tjedana prošlo…..pa sve do jučer kada je stala i nestala. Jučer je bio lijep, sunčan dan i SOS Dječjeg sela Ladimirevci rođendan.

 Obilježili smo ga veselo i razigrano na obližnjem izletištu „Emaus“, gdje su naši domaćini bili naši prijatelji iz Jadranskog osiguranja d.d. Osijek. Oni su se pobrinuli za zanimljive dječje igre na otvorenom, a nakon toga i za ručak i osvježenje.

Poslije ručka odigrana je i prijateljska nogometna utakmica u kojoj su naši mladi iz osječkih zajednica mladih pokazali bolju snalažljivost na neravnom terenu, od naših prijatelja iz Jadranskog osiguranja. Od vlasnika izletišta „Emaus“ sva djeca dobila su na poklon sladoled ili sok, po svom izboru. Na dvadeset i pet stupnjeva to je bilo pravo osvježenje kojem su se djeca obradovala.

Puno smijeha, igre i pjesme u prekrasnoj prirodi sa prijateljima koji razumiju i pomažu, ostat će nam dugo u lijepom sjećanju….

fotografije

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više