Objavljeno: srijeda, 02.06.2010.

Siemens Hrvatska uručio donaciju SOS Dječjem selu Lekenik

U povodu Međunarodnog dana djeteta Siemens Hrvatska donirao je SOS Dječje selo Lekenik.

Predsjednik Uprave Siemensa Hrvatska Mladen Fogec uručio je donaciju direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik Mariu Čoviću, prilikom čega je izjavio: „Ova donacija dio je Siemensova programa društveno odgovornog ponašanja Siemens Caring Hands. U sklopu tog programa, uz ostalo, djeci i mladima pružamo financijsku pomoć i potpomažemo njihovu edukaciju. Želja nam je ovom donacijom pridonijeti SOS Dječjem selu Lekenik koje se brine o stotinjak djece bez roditelja i roditeljske skrbi. Mladi naraštaji su naša budućnost i briga za njihov razvoj je zadaća svakog od nas.“

Uz predstavnike Siemensa djecu su posjetili i poznati hokejaši Medveščaka iz Zagreba Luka Ulaga, Janko Šupih i Marko Lovrenčić, kluba koji također podržava Siemens Hrvatska. Hokejaši su s djecom iz sela odigrali utakmicu metlometa, verziju hokeja u dvorani u kojoj se umjesto palicama igra metlama. Metlomet je, naime, osmišljen u SOS Dječjem selu Lekenik. Domaćini su goste upoznali s načinom rada SOS Dječjeg sela Lekenik, sadržajima i aktivnostima koje nudi svojim malim stanovnicima, a zatim su posjetili izložbu likovnih radova štićenika na temu ekologija.

Direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović tom je prigodom izjavio: „Drago nam je da se Siemens Hrvatska pridružio donatorima SOS dječjih sela koji omogućuju da se kvalitetno skrbimo o našoj djeci. Ovo je pomoć s kojom će jedna SOS obitelj u našem selu pokriti svoje godišnje režijske troškove, puno hvala Siemensu Hrvatska što je to omogućio.“

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više