Objavljeno: ponedjeljak, 07.06.2010.

Studenti pomažu djeci

Po drugi puta ove godine studentska udruga AIESEC organizira vrlo uspješnu humanitarnu akciju, "Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci

"Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci, u četvrtak, 10. lipnja, u klubovima Bastion i Oxygene s početkom u 22 sata.

Kupovinom ulaznice po simboličnoj cijeni od 10kn, svi darežljivi i velikog srca osim što će pomoći djeci, moći će se zabaviti u Bastionu na house partyju uz DJ-e Dannyja i Miss Iness te u Oxygenu uz Super Stjepana (trash,OS), Subkulturu (rock, VU), Trojac s kormilarom te Scoff (grunge, OS). Ljubitelje piva u Oxygenu će razveseliti promotivna cijena Osječkog malog od 8 kn te Osječkog velikog od 10kn.

Ova humanitarna akcija od iznimne je važnosti, jer pomaže onima koji su najosjetljiviji, djeci. Djeca su nosioci budućnosti te im treba omogućiti lijepo djetinjstvo i kvalitetno okruženje u kojem će moći razvijati svoje potencijale.
Zahvaljujući prijašnjoj akciji skupljeno je 5300,00 kn kojima su dvije kuće opremljene potrebnim kućanskim aparatima.

Ovim putem pozivamo još jednom sve dobre duše da podrže ovu akciju te pomognu djeci i omoguće im djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje. Sav prikupljeni prihod iskoristit će se za pomoć SOS Dječjem selu Ladimirevci.
Humanitarna akcija provediva je zahvaljujući sljedećim pokroviteljima: Noćni klub Bastion, Noćni klub Oxygene, Foto kopi faks, Unia design.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više