Objavljeno: ponedjeljak, 07.06.2010.

Studenti pomažu djeci

Po drugi puta ove godine studentska udruga AIESEC organizira vrlo uspješnu humanitarnu akciju, "Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci

"Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci, u četvrtak, 10. lipnja, u klubovima Bastion i Oxygene s početkom u 22 sata.

Kupovinom ulaznice po simboličnoj cijeni od 10kn, svi darežljivi i velikog srca osim što će pomoći djeci, moći će se zabaviti u Bastionu na house partyju uz DJ-e Dannyja i Miss Iness te u Oxygenu uz Super Stjepana (trash,OS), Subkulturu (rock, VU), Trojac s kormilarom te Scoff (grunge, OS). Ljubitelje piva u Oxygenu će razveseliti promotivna cijena Osječkog malog od 8 kn te Osječkog velikog od 10kn.

Ova humanitarna akcija od iznimne je važnosti, jer pomaže onima koji su najosjetljiviji, djeci. Djeca su nosioci budućnosti te im treba omogućiti lijepo djetinjstvo i kvalitetno okruženje u kojem će moći razvijati svoje potencijale.
Zahvaljujući prijašnjoj akciji skupljeno je 5300,00 kn kojima su dvije kuće opremljene potrebnim kućanskim aparatima.

Ovim putem pozivamo još jednom sve dobre duše da podrže ovu akciju te pomognu djeci i omoguće im djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje. Sav prikupljeni prihod iskoristit će se za pomoć SOS Dječjem selu Ladimirevci.
Humanitarna akcija provediva je zahvaljujući sljedećim pokroviteljima: Noćni klub Bastion, Noćni klub Oxygene, Foto kopi faks, Unia design.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više