Objavljeno: ponedjeljak, 07.06.2010.

Studenti pomažu djeci

Po drugi puta ove godine studentska udruga AIESEC organizira vrlo uspješnu humanitarnu akciju, "Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci

"Studenti pomažu djeci" za SOS Dječje selo Ladimirevci, u četvrtak, 10. lipnja, u klubovima Bastion i Oxygene s početkom u 22 sata.

Kupovinom ulaznice po simboličnoj cijeni od 10kn, svi darežljivi i velikog srca osim što će pomoći djeci, moći će se zabaviti u Bastionu na house partyju uz DJ-e Dannyja i Miss Iness te u Oxygenu uz Super Stjepana (trash,OS), Subkulturu (rock, VU), Trojac s kormilarom te Scoff (grunge, OS). Ljubitelje piva u Oxygenu će razveseliti promotivna cijena Osječkog malog od 8 kn te Osječkog velikog od 10kn.

Ova humanitarna akcija od iznimne je važnosti, jer pomaže onima koji su najosjetljiviji, djeci. Djeca su nosioci budućnosti te im treba omogućiti lijepo djetinjstvo i kvalitetno okruženje u kojem će moći razvijati svoje potencijale.
Zahvaljujući prijašnjoj akciji skupljeno je 5300,00 kn kojima su dvije kuće opremljene potrebnim kućanskim aparatima.

Ovim putem pozivamo još jednom sve dobre duše da podrže ovu akciju te pomognu djeci i omoguće im djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje. Sav prikupljeni prihod iskoristit će se za pomoć SOS Dječjem selu Ladimirevci.
Humanitarna akcija provediva je zahvaljujući sljedećim pokroviteljima: Noćni klub Bastion, Noćni klub Oxygene, Foto kopi faks, Unia design.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više