Objavljeno: ponedjeljak, 14.06.2010.

Zelena akcija Cardif osiguranja

U akciji pod nazivom „Zelena akcija Cardif osiguranja i SOS Dječjeg sela Lekenik“ u SOS Dječjem selu Lekenik posađeno je dvadesetak stabala koja je Cardif osiguranje doniralo povodom obilježavanja dana očuvanja planeta Zemlje.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluju u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a čiji je zadatak održavati okoliš čistim i urednim, skupljati otpad, plastičnu ambalažu i stari papir, kao i saditi cvijeće i druge zelene biljke, djelatnici Cardif osiguranja su zajedničkim snagama sa djecom Eko patrole posadili dvadesetak stabala.

 „Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja.

SOS Dječje selo Lekenik kao pravi domaćin odigralo je prijateljsku utakmicu metloneta s gostima, a i par utakmica stolnog nogometa.

 Puno hvala Cardif osiguranju što su pridonjeli održanju okoliša SOS Dječjeg sela Lekenik.

još fotografija

flickr

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više