Objavljeno: ponedjeljak, 14.06.2010.

Zelena akcija Cardif osiguranja

U akciji pod nazivom „Zelena akcija Cardif osiguranja i SOS Dječjeg sela Lekenik“ u SOS Dječjem selu Lekenik posađeno je dvadesetak stabala koja je Cardif osiguranje doniralo povodom obilježavanja dana očuvanja planeta Zemlje.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluju u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a čiji je zadatak održavati okoliš čistim i urednim, skupljati otpad, plastičnu ambalažu i stari papir, kao i saditi cvijeće i druge zelene biljke, djelatnici Cardif osiguranja su zajedničkim snagama sa djecom Eko patrole posadili dvadesetak stabala.

 „Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja.

SOS Dječje selo Lekenik kao pravi domaćin odigralo je prijateljsku utakmicu metloneta s gostima, a i par utakmica stolnog nogometa.

 Puno hvala Cardif osiguranju što su pridonjeli održanju okoliša SOS Dječjeg sela Lekenik.

još fotografija

flickr

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više