Objavljeno: ponedjeljak, 14.06.2010.

Zelena akcija Cardif osiguranja

U akciji pod nazivom „Zelena akcija Cardif osiguranja i SOS Dječjeg sela Lekenik“ u SOS Dječjem selu Lekenik posađeno je dvadesetak stabala koja je Cardif osiguranje doniralo povodom obilježavanja dana očuvanja planeta Zemlje.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluju u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a čiji je zadatak održavati okoliš čistim i urednim, skupljati otpad, plastičnu ambalažu i stari papir, kao i saditi cvijeće i druge zelene biljke, djelatnici Cardif osiguranja su zajedničkim snagama sa djecom Eko patrole posadili dvadesetak stabala.

 „Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja.

SOS Dječje selo Lekenik kao pravi domaćin odigralo je prijateljsku utakmicu metloneta s gostima, a i par utakmica stolnog nogometa.

 Puno hvala Cardif osiguranju što su pridonjeli održanju okoliša SOS Dječjeg sela Lekenik.

još fotografija

flickr

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više