Objavljeno: ponedjeljak, 14.06.2010.

Zelena akcija Cardif osiguranja

U akciji pod nazivom „Zelena akcija Cardif osiguranja i SOS Dječjeg sela Lekenik“ u SOS Dječjem selu Lekenik posađeno je dvadesetak stabala koja je Cardif osiguranje doniralo povodom obilježavanja dana očuvanja planeta Zemlje.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluju u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a čiji je zadatak održavati okoliš čistim i urednim, skupljati otpad, plastičnu ambalažu i stari papir, kao i saditi cvijeće i druge zelene biljke, djelatnici Cardif osiguranja su zajedničkim snagama sa djecom Eko patrole posadili dvadesetak stabala.

 „Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja.

SOS Dječje selo Lekenik kao pravi domaćin odigralo je prijateljsku utakmicu metloneta s gostima, a i par utakmica stolnog nogometa.

 Puno hvala Cardif osiguranju što su pridonjeli održanju okoliša SOS Dječjeg sela Lekenik.

još fotografija

flickr

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više