Objavljeno: četvrtak, 01.07.2010.

Donacija INE

INA – Industrija nafte d.d. danas je SOS Dječjem selu Ladimirevci donirala 50 tisuća kuna.

Donaciju je u ime INE direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci g. Zoranu Reliću, uručio glavni izvršni direktor INE g. Bojan Milković. Predstavljanju donacije također su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Valpova g. Drago Skelac, predsjednik Uprave Ine g. Zoltan Aldott, kao i drugi predstavnici INE i grada Valpova.

Okupljenima se kratko obratio g. Zoltan Aldott istaknuvši da vrijednost akcije nije samo u novčanoj potpori, već i u tome što je donacija dodatno osnažena društveno korisnim radom. „Time smo htjeli istaknuti važnost aktivnog uključenja kompanije u život lokalne zajednice u kojoj djelujemo“- naglasio je.

Tom prilikom Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci istaknuo je: „Ja vam se ispred djece o kojoj brinemo, ali i ispred svih nas koji u našem Dječjem selu živimo i radimo zahvaljujem na novčanoj donaciji, a najviše na tome što ste danas ovdje i što ćete nam svojim radom pomoći da naše Dječje selo izgleda ljepše, a da djetinjstvo naše djece bude bogatije za jedno novo i lijepo životno iskustvo.

Naime, nakon predstavljanja donacije, menadžment kompanije udružio je snage i svojim je radom doprinio uređenju okoliša Dječjeg sela - bojanjem dvorišne ograde.
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više