Objavljeno: četvrtak, 01.07.2010.

Donacija INE

INA – Industrija nafte d.d. danas je SOS Dječjem selu Ladimirevci donirala 50 tisuća kuna.

Donaciju je u ime INE direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci g. Zoranu Reliću, uručio glavni izvršni direktor INE g. Bojan Milković. Predstavljanju donacije također su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Valpova g. Drago Skelac, predsjednik Uprave Ine g. Zoltan Aldott, kao i drugi predstavnici INE i grada Valpova.

Okupljenima se kratko obratio g. Zoltan Aldott istaknuvši da vrijednost akcije nije samo u novčanoj potpori, već i u tome što je donacija dodatno osnažena društveno korisnim radom. „Time smo htjeli istaknuti važnost aktivnog uključenja kompanije u život lokalne zajednice u kojoj djelujemo“- naglasio je.

Tom prilikom Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci istaknuo je: „Ja vam se ispred djece o kojoj brinemo, ali i ispred svih nas koji u našem Dječjem selu živimo i radimo zahvaljujem na novčanoj donaciji, a najviše na tome što ste danas ovdje i što ćete nam svojim radom pomoći da naše Dječje selo izgleda ljepše, a da djetinjstvo naše djece bude bogatije za jedno novo i lijepo životno iskustvo.

Naime, nakon predstavljanja donacije, menadžment kompanije udružio je snage i svojim je radom doprinio uređenju okoliša Dječjeg sela - bojanjem dvorišne ograde.
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više