Objavljeno: četvrtak, 01.07.2010.

Donacija INE

INA – Industrija nafte d.d. danas je SOS Dječjem selu Ladimirevci donirala 50 tisuća kuna.

Donaciju je u ime INE direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci g. Zoranu Reliću, uručio glavni izvršni direktor INE g. Bojan Milković. Predstavljanju donacije također su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Valpova g. Drago Skelac, predsjednik Uprave Ine g. Zoltan Aldott, kao i drugi predstavnici INE i grada Valpova.

Okupljenima se kratko obratio g. Zoltan Aldott istaknuvši da vrijednost akcije nije samo u novčanoj potpori, već i u tome što je donacija dodatno osnažena društveno korisnim radom. „Time smo htjeli istaknuti važnost aktivnog uključenja kompanije u život lokalne zajednice u kojoj djelujemo“- naglasio je.

Tom prilikom Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci istaknuo je: „Ja vam se ispred djece o kojoj brinemo, ali i ispred svih nas koji u našem Dječjem selu živimo i radimo zahvaljujem na novčanoj donaciji, a najviše na tome što ste danas ovdje i što ćete nam svojim radom pomoći da naše Dječje selo izgleda ljepše, a da djetinjstvo naše djece bude bogatije za jedno novo i lijepo životno iskustvo.

Naime, nakon predstavljanja donacije, menadžment kompanije udružio je snage i svojim je radom doprinio uređenju okoliša Dječjeg sela - bojanjem dvorišne ograde.
 

još fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više