Objavljeno: četvrtak, 01.07.2010.

Donacija INE

INA – Industrija nafte d.d. danas je SOS Dječjem selu Ladimirevci donirala 50 tisuća kuna.

Donaciju je u ime INE direktoru SOS Dječjeg sela Ladimirevci g. Zoranu Reliću, uručio glavni izvršni direktor INE g. Bojan Milković. Predstavljanju donacije također su nazočili zamjenik gradonačelnika grada Valpova g. Drago Skelac, predsjednik Uprave Ine g. Zoltan Aldott, kao i drugi predstavnici INE i grada Valpova.

Okupljenima se kratko obratio g. Zoltan Aldott istaknuvši da vrijednost akcije nije samo u novčanoj potpori, već i u tome što je donacija dodatno osnažena društveno korisnim radom. „Time smo htjeli istaknuti važnost aktivnog uključenja kompanije u život lokalne zajednice u kojoj djelujemo“- naglasio je.

Tom prilikom Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci istaknuo je: „Ja vam se ispred djece o kojoj brinemo, ali i ispred svih nas koji u našem Dječjem selu živimo i radimo zahvaljujem na novčanoj donaciji, a najviše na tome što ste danas ovdje i što ćete nam svojim radom pomoći da naše Dječje selo izgleda ljepše, a da djetinjstvo naše djece bude bogatije za jedno novo i lijepo životno iskustvo.

Naime, nakon predstavljanja donacije, menadžment kompanije udružio je snage i svojim je radom doprinio uređenju okoliša Dječjeg sela - bojanjem dvorišne ograde.
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više