Objavljeno: utorak, 13.07.2010.

Osječki studenti prikupili novac za SOS Dječje selo Ladimirevci

Osječki su studenti po drugi put ove akademske godine razveselili djecu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. U velikoj humanitarnoj akciji „Studenti pomažu djeci“ koju je organizirala Studentska udruga AIESEC Osijek prikupljeno je čak 10 000kn za pomoć SOS dječjem selu.

Kupnjom ulaznica za dvostruki glazbeni događaj koji se 10. lipnja održao u klubovima Oxygene i Bastion, studenti su još jednom pokazali da prepoznaju važnost i vrijednost ovakvih akcija te ponovno pomogli SOS Dječjem selu Ladimirevci, ovoga puta u dovršavanju građevinskih radova i financiranju odlaska djece na more.

Direktor SOS dječjeg sela, gosp. Zoran Relić još je jednom iskazao veliku zahvalnost svim osječkim studentima koji su sudjelovali u akciji te tako pomogli SOS dječjem selu, kao i zadovoljstvo suradnjom sa Studentskom udrugom AIESEC Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ovom se prilikom također zahvaljuje svim studentima koji su dali doprinos ovoj velikoj akciji te partnerima i sponzorima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više