Objavljeno: utorak, 13.07.2010.

Osječki studenti prikupili novac za SOS Dječje selo Ladimirevci

Osječki su studenti po drugi put ove akademske godine razveselili djecu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. U velikoj humanitarnoj akciji „Studenti pomažu djeci“ koju je organizirala Studentska udruga AIESEC Osijek prikupljeno je čak 10 000kn za pomoć SOS dječjem selu.

Kupnjom ulaznica za dvostruki glazbeni događaj koji se 10. lipnja održao u klubovima Oxygene i Bastion, studenti su još jednom pokazali da prepoznaju važnost i vrijednost ovakvih akcija te ponovno pomogli SOS Dječjem selu Ladimirevci, ovoga puta u dovršavanju građevinskih radova i financiranju odlaska djece na more.

Direktor SOS dječjeg sela, gosp. Zoran Relić još je jednom iskazao veliku zahvalnost svim osječkim studentima koji su sudjelovali u akciji te tako pomogli SOS dječjem selu, kao i zadovoljstvo suradnjom sa Studentskom udrugom AIESEC Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ovom se prilikom također zahvaljuje svim studentima koji su dali doprinos ovoj velikoj akciji te partnerima i sponzorima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više