Objavljeno: utorak, 13.07.2010.

Osječki studenti prikupili novac za SOS Dječje selo Ladimirevci

Osječki su studenti po drugi put ove akademske godine razveselili djecu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. U velikoj humanitarnoj akciji „Studenti pomažu djeci“ koju je organizirala Studentska udruga AIESEC Osijek prikupljeno je čak 10 000kn za pomoć SOS dječjem selu.

Kupnjom ulaznica za dvostruki glazbeni događaj koji se 10. lipnja održao u klubovima Oxygene i Bastion, studenti su još jednom pokazali da prepoznaju važnost i vrijednost ovakvih akcija te ponovno pomogli SOS Dječjem selu Ladimirevci, ovoga puta u dovršavanju građevinskih radova i financiranju odlaska djece na more.

Direktor SOS dječjeg sela, gosp. Zoran Relić još je jednom iskazao veliku zahvalnost svim osječkim studentima koji su sudjelovali u akciji te tako pomogli SOS dječjem selu, kao i zadovoljstvo suradnjom sa Studentskom udrugom AIESEC Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ovom se prilikom također zahvaljuje svim studentima koji su dali doprinos ovoj velikoj akciji te partnerima i sponzorima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više