Objavljeno: utorak, 13.07.2010.

Osječki studenti prikupili novac za SOS Dječje selo Ladimirevci

Osječki su studenti po drugi put ove akademske godine razveselili djecu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. U velikoj humanitarnoj akciji „Studenti pomažu djeci“ koju je organizirala Studentska udruga AIESEC Osijek prikupljeno je čak 10 000kn za pomoć SOS dječjem selu.

Kupnjom ulaznica za dvostruki glazbeni događaj koji se 10. lipnja održao u klubovima Oxygene i Bastion, studenti su još jednom pokazali da prepoznaju važnost i vrijednost ovakvih akcija te ponovno pomogli SOS Dječjem selu Ladimirevci, ovoga puta u dovršavanju građevinskih radova i financiranju odlaska djece na more.

Direktor SOS dječjeg sela, gosp. Zoran Relić još je jednom iskazao veliku zahvalnost svim osječkim studentima koji su sudjelovali u akciji te tako pomogli SOS dječjem selu, kao i zadovoljstvo suradnjom sa Studentskom udrugom AIESEC Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ovom se prilikom također zahvaljuje svim studentima koji su dali doprinos ovoj velikoj akciji te partnerima i sponzorima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više