Objavljeno: utorak, 13.07.2010.

Osječki studenti prikupili novac za SOS Dječje selo Ladimirevci

Osječki su studenti po drugi put ove akademske godine razveselili djecu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci. U velikoj humanitarnoj akciji „Studenti pomažu djeci“ koju je organizirala Studentska udruga AIESEC Osijek prikupljeno je čak 10 000kn za pomoć SOS dječjem selu.

Kupnjom ulaznica za dvostruki glazbeni događaj koji se 10. lipnja održao u klubovima Oxygene i Bastion, studenti su još jednom pokazali da prepoznaju važnost i vrijednost ovakvih akcija te ponovno pomogli SOS Dječjem selu Ladimirevci, ovoga puta u dovršavanju građevinskih radova i financiranju odlaska djece na more.

Direktor SOS dječjeg sela, gosp. Zoran Relić još je jednom iskazao veliku zahvalnost svim osječkim studentima koji su sudjelovali u akciji te tako pomogli SOS dječjem selu, kao i zadovoljstvo suradnjom sa Studentskom udrugom AIESEC Osijek.

Studentska udruga AIESEC Osijek ovom se prilikom također zahvaljuje svim studentima koji su dali doprinos ovoj velikoj akciji te partnerima i sponzorima bez kojih ova akcija ne bi bila moguća.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više