Objavljeno: ponedjeljak, 18.10.2010.

Međunarodni dječji tjedan u Ladimirevcima

Svake godine se prvi tjedan u listopadu obilježava Međunarodni dječji tjedan. Mi smo i ove godine, kao i nekoliko prethodnih pripremili za našu djecu i naše male goste bogati program događanja tijekom cijelog tjedna.

Djeca su sudjelovala na:

Likovnim, literarnim, plesnim i dramskim radionicama, na Zmajadi, te su ih posjetili vrtićaši iz vrtića „Maslačak“ iz Bizovca koji su se upoznali sa životom djece u Dječjem selu. Vrtićaši su posjetili kuće svojih prijatelja koji idi u vrtić u Bizovac, zatim su se svi zajedno poigrali na igralištu, te su se uputili na likovnu radionicu poslije koje je bio organiziran ples.Dobro su se zabavili,naplesali…

Plešući postali su gladni i žedni, pa su se zasladili slatkišima i sokom. Cijeli prošli tjedan naše selo obilovalo je dječjom cikom, vikom i veseljem koje je trajalo od jutarnjih do večernjih sati i tako smo igrama, radionicama i druženjem djece zaokružili pravi smisao obilježavanja Dječjeg tjedna.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više