Objavljeno: ponedjeljak, 18.10.2010.

Međunarodni dječji tjedan u Ladimirevcima

Svake godine se prvi tjedan u listopadu obilježava Međunarodni dječji tjedan. Mi smo i ove godine, kao i nekoliko prethodnih pripremili za našu djecu i naše male goste bogati program događanja tijekom cijelog tjedna.

Djeca su sudjelovala na:

Likovnim, literarnim, plesnim i dramskim radionicama, na Zmajadi, te su ih posjetili vrtićaši iz vrtića „Maslačak“ iz Bizovca koji su se upoznali sa životom djece u Dječjem selu. Vrtićaši su posjetili kuće svojih prijatelja koji idi u vrtić u Bizovac, zatim su se svi zajedno poigrali na igralištu, te su se uputili na likovnu radionicu poslije koje je bio organiziran ples.Dobro su se zabavili,naplesali…

Plešući postali su gladni i žedni, pa su se zasladili slatkišima i sokom. Cijeli prošli tjedan naše selo obilovalo je dječjom cikom, vikom i veseljem koje je trajalo od jutarnjih do večernjih sati i tako smo igrama, radionicama i druženjem djece zaokružili pravi smisao obilježavanja Dječjeg tjedna.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više