Objavljeno: ponedjeljak, 18.10.2010.

Međunarodni dječji tjedan u Ladimirevcima

Svake godine se prvi tjedan u listopadu obilježava Međunarodni dječji tjedan. Mi smo i ove godine, kao i nekoliko prethodnih pripremili za našu djecu i naše male goste bogati program događanja tijekom cijelog tjedna.

Djeca su sudjelovala na:

Likovnim, literarnim, plesnim i dramskim radionicama, na Zmajadi, te su ih posjetili vrtićaši iz vrtića „Maslačak“ iz Bizovca koji su se upoznali sa životom djece u Dječjem selu. Vrtićaši su posjetili kuće svojih prijatelja koji idi u vrtić u Bizovac, zatim su se svi zajedno poigrali na igralištu, te su se uputili na likovnu radionicu poslije koje je bio organiziran ples.Dobro su se zabavili,naplesali…

Plešući postali su gladni i žedni, pa su se zasladili slatkišima i sokom. Cijeli prošli tjedan naše selo obilovalo je dječjom cikom, vikom i veseljem koje je trajalo od jutarnjih do večernjih sati i tako smo igrama, radionicama i druženjem djece zaokružili pravi smisao obilježavanja Dječjeg tjedna.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više