Objavljeno: ponedjeljak, 18.10.2010.

Međunarodni dječji tjedan u Ladimirevcima

Svake godine se prvi tjedan u listopadu obilježava Međunarodni dječji tjedan. Mi smo i ove godine, kao i nekoliko prethodnih pripremili za našu djecu i naše male goste bogati program događanja tijekom cijelog tjedna.

Djeca su sudjelovala na:

Likovnim, literarnim, plesnim i dramskim radionicama, na Zmajadi, te su ih posjetili vrtićaši iz vrtića „Maslačak“ iz Bizovca koji su se upoznali sa životom djece u Dječjem selu. Vrtićaši su posjetili kuće svojih prijatelja koji idi u vrtić u Bizovac, zatim su se svi zajedno poigrali na igralištu, te su se uputili na likovnu radionicu poslije koje je bio organiziran ples.Dobro su se zabavili,naplesali…

Plešući postali su gladni i žedni, pa su se zasladili slatkišima i sokom. Cijeli prošli tjedan naše selo obilovalo je dječjom cikom, vikom i veseljem koje je trajalo od jutarnjih do večernjih sati i tako smo igrama, radionicama i druženjem djece zaokružili pravi smisao obilježavanja Dječjeg tjedna.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više