Objavljeno: ponedjeljak, 18.10.2010.

Međunarodni dječji tjedan u Ladimirevcima

Svake godine se prvi tjedan u listopadu obilježava Međunarodni dječji tjedan. Mi smo i ove godine, kao i nekoliko prethodnih pripremili za našu djecu i naše male goste bogati program događanja tijekom cijelog tjedna.

Djeca su sudjelovala na:

Likovnim, literarnim, plesnim i dramskim radionicama, na Zmajadi, te su ih posjetili vrtićaši iz vrtića „Maslačak“ iz Bizovca koji su se upoznali sa životom djece u Dječjem selu. Vrtićaši su posjetili kuće svojih prijatelja koji idi u vrtić u Bizovac, zatim su se svi zajedno poigrali na igralištu, te su se uputili na likovnu radionicu poslije koje je bio organiziran ples.Dobro su se zabavili,naplesali…

Plešući postali su gladni i žedni, pa su se zasladili slatkišima i sokom. Cijeli prošli tjedan naše selo obilovalo je dječjom cikom, vikom i veseljem koje je trajalo od jutarnjih do večernjih sati i tako smo igrama, radionicama i druženjem djece zaokružili pravi smisao obilježavanja Dječjeg tjedna.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više