Objavljeno: srijeda, 10.11.2010.

Milenijsko čitanje bajki

SOS Dječje selo Lekenik poziva Vas da provedete ovu subotu i nedjelju u SOS Dječjem selu Lekenik uz književnu manifestaciju MILENIJSKO ČITANJE BAJKI te uđete u predivan i opuštajući svijet najljepših bajki.

POZIV ZA MEDIJE

10. studeni 2010.
 

Poštovani,

SOS Dječje selo Lekenik poziva Vas da provedete ovu subotu i nedjelju u SOS Dječjem selu Lekenik uz književnu manifestaciju MILENIJSKO ČITANJE BAJKI te uđete u predivan i opuštajući svijet najljepših bajki. Tijekom subote i nedjelje, brojni čitači, djeca i odrasli iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta na 24 sata vratit će Vas opet u djetinjstvo kroz priče koje su obilježile svijet i djetinjstva svih građana.


Književna manifestacija MILENIJSKO ČITANJE BAJKI
započet će 13. studenoga 2010. u 12 sati,
u SOS Dječjem selu Lekenik, na sceni Društvenog centra "Hermann Gmeiner", te će trajati do nedjelje 14.11.2010. do 12 sati
(Hermann Gmeiner 1, Lekenik).


Prošle godine MILENIJSKOM ČITANJU BAJKI prisustvovalo je 500 čitača, djece i odraslih, a ove godine, video putem manifestaciji će se pridružiti i čitači s drugih kontinenata te mnogi književnici, umjetnici i osobe iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života, koji će zajedno s djecom, čitati bajke na jezicima zemalja iz kojih dolaze.


MILENIJSKOM ČITANJU BAJKI možete se pridružiti i putem interneta, na kojem možete pratiti prijenos uživo na web stranici https://www.livemeeting.com/cc/usergroups/join?id=6R4WKW&role=attend&pw=S.%23k%3B6TQj  pomoću Microsoft Office Live Meeting tehnologije koju su omogućili Učitelji.hr . Instalirajte program, uključite zvučnike i dopustite da Vas ponesemo u svijet bajki.


Provedite ovu subotu i nedjelju s nama, te slušajte i čitajte najljepše priče! Ponesite knjigu koju želite te podijelite najljepše ulomke s okupljenima.


Kad god dođete, od subote (13.studenoga) u 12,00 h, do nedjelje (14. studenoga) u 12,00 h, danju ili noću, dobit ćete svoj prostor i svoje vrijeme za čitanje!


Očekujemo Vas u subotu u 12 sati!


Radujemo se Vašem dolasku te Vas čekamo rastvorenih knjiga i slovima najljepših bajki svijeta!

Kontakt za medije: Branka Mihaljinec, branka.sos@zg.t-com.hr, 098 291944
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više