Objavljeno: srijeda, 10.11.2010.

Milenijsko čitanje bajki

SOS Dječje selo Lekenik poziva Vas da provedete ovu subotu i nedjelju u SOS Dječjem selu Lekenik uz književnu manifestaciju MILENIJSKO ČITANJE BAJKI te uđete u predivan i opuštajući svijet najljepših bajki.

POZIV ZA MEDIJE

10. studeni 2010.
 

Poštovani,

SOS Dječje selo Lekenik poziva Vas da provedete ovu subotu i nedjelju u SOS Dječjem selu Lekenik uz književnu manifestaciju MILENIJSKO ČITANJE BAJKI te uđete u predivan i opuštajući svijet najljepših bajki. Tijekom subote i nedjelje, brojni čitači, djeca i odrasli iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta na 24 sata vratit će Vas opet u djetinjstvo kroz priče koje su obilježile svijet i djetinjstva svih građana.


Književna manifestacija MILENIJSKO ČITANJE BAJKI
započet će 13. studenoga 2010. u 12 sati,
u SOS Dječjem selu Lekenik, na sceni Društvenog centra "Hermann Gmeiner", te će trajati do nedjelje 14.11.2010. do 12 sati
(Hermann Gmeiner 1, Lekenik).


Prošle godine MILENIJSKOM ČITANJU BAJKI prisustvovalo je 500 čitača, djece i odraslih, a ove godine, video putem manifestaciji će se pridružiti i čitači s drugih kontinenata te mnogi književnici, umjetnici i osobe iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života, koji će zajedno s djecom, čitati bajke na jezicima zemalja iz kojih dolaze.


MILENIJSKOM ČITANJU BAJKI možete se pridružiti i putem interneta, na kojem možete pratiti prijenos uživo na web stranici https://www.livemeeting.com/cc/usergroups/join?id=6R4WKW&role=attend&pw=S.%23k%3B6TQj  pomoću Microsoft Office Live Meeting tehnologije koju su omogućili Učitelji.hr . Instalirajte program, uključite zvučnike i dopustite da Vas ponesemo u svijet bajki.


Provedite ovu subotu i nedjelju s nama, te slušajte i čitajte najljepše priče! Ponesite knjigu koju želite te podijelite najljepše ulomke s okupljenima.


Kad god dođete, od subote (13.studenoga) u 12,00 h, do nedjelje (14. studenoga) u 12,00 h, danju ili noću, dobit ćete svoj prostor i svoje vrijeme za čitanje!


Očekujemo Vas u subotu u 12 sati!


Radujemo se Vašem dolasku te Vas čekamo rastvorenih knjiga i slovima najljepših bajki svijeta!

Kontakt za medije: Branka Mihaljinec, branka.sos@zg.t-com.hr, 098 291944
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više