Objavljeno: srijeda, 08.12.2010.

Help portrait

SOS Dječje selo Ladimirevci je u subotu 04.prosinca 2010. sudjelovalo u projektu HELP PORTRAIT i na taj se način pridružilo svjetskoj inicijativi u kojoj je 2009. sudjelovalo preko 2000 fotografa u oko 260 gradove iz više od 40 zemalja.

Osječki fotografi iz zadruge Pro-Art Ivica Glavaš, Igor Bellian i Kristijan Cimer ove su godine svoj rad, kreativnost i vrijeme odlučili pokloniti Ladimirevcima, i umjetničke portrete pokloniti ne samo SOS obiteljima nego i drugim obiteljima iz sela Ladimirevci.


Help-Portrait
projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj mu je da fotografi svojim umijećem i voljom onima manje sretnima pruže priliku da se na taj dan osjećaju lijepima i važnima kako bi na svoj način vratio društvu dio onoga što je sam primio. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet.


Ladimirevački “modeli” s velikim su veseljem i gotovo profesionalnom predanošću pozirali fotografima koji su ih “namještali”, popravljali, nasmijavali i radili sve ono što je potrebno kako bi fotografija bila pravo malo umjetničko djelo i zabilježila jedan sretan trenutak u njihovim životima. Tako je SOS Dječje selo Ladimirevci uz Zagreb, Varaždin, Novu Gradišku, Rijeku i Slatinu na jedan dan postavilo Hrvatsku na kartu svjetskih događanja.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više