Objavljeno: srijeda, 08.12.2010.

Help portrait

SOS Dječje selo Ladimirevci je u subotu 04.prosinca 2010. sudjelovalo u projektu HELP PORTRAIT i na taj se način pridružilo svjetskoj inicijativi u kojoj je 2009. sudjelovalo preko 2000 fotografa u oko 260 gradove iz više od 40 zemalja.

Osječki fotografi iz zadruge Pro-Art Ivica Glavaš, Igor Bellian i Kristijan Cimer ove su godine svoj rad, kreativnost i vrijeme odlučili pokloniti Ladimirevcima, i umjetničke portrete pokloniti ne samo SOS obiteljima nego i drugim obiteljima iz sela Ladimirevci.


Help-Portrait
projekt osmislio je i pokrenuo poznati američki celebrity fotograf Jeremy Cowart. Cilj mu je da fotografi svojim umijećem i voljom onima manje sretnima pruže priliku da se na taj dan osjećaju lijepima i važnima kako bi na svoj način vratio društvu dio onoga što je sam primio. Ideja je prerasla okvire lokalnog djelovanja i proširila se na cijeli svijet.


Ladimirevački “modeli” s velikim su veseljem i gotovo profesionalnom predanošću pozirali fotografima koji su ih “namještali”, popravljali, nasmijavali i radili sve ono što je potrebno kako bi fotografija bila pravo malo umjetničko djelo i zabilježila jedan sretan trenutak u njihovim životima. Tako je SOS Dječje selo Ladimirevci uz Zagreb, Varaždin, Novu Gradišku, Rijeku i Slatinu na jedan dan postavilo Hrvatsku na kartu svjetskih događanja.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više