Objavljeno: srijeda, 09.02.2011.

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Priznajte, nepopravljivi ste romantičar i iako se pravite cool, s nestrpljenjem očekujete 14. veljače.


Zaljubljeni ste? Divno! Shvatite taj dan kao još jednu priliku, nešto posebniju i svečaniju od ostalih, da odabranici/odabraniku srca svoga kažete: "Volim te!"

 

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za Valentinovo. No naravno, uvijek postoje oni kreativni i romantični tipovi koji nekako uvijek znaju napraviti "pravu stvar", pritom ostavljajući nas pod dojmom romantike.

Poklonite SOS Dječje selo čestitku i tako svoju romantičnu gestu obilježite humanitarnim karakterom, pomognite djeci smještenoj u SOS Dječjim selima.

Romantika nije skupa stoga ne morate potrošiti mnogo novca. Da naravno, možete izaći i kupiti skupi komad nakita ili buket ruža, ali od kada se romantika pokazuje trošenjem brda novaca?

 

SOS Dječje selo čestitke možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj smještaj u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Isto tako možete se odlučiti pomoći djeci donacijom
i pozivom na humanitarni broj 060 840 840 i darivati 2,30 kuna jednim pozivom.

 
Kako biste svoju ljubav iskazali nekome tko nije blizu Vas, predlažemo e- čestitke za Valentinovo. U modernom životu, dok svi živimo u stisci s vremenom, e- čestitke su najbolje i najbrže rješenje za čestitanje.


Odaberite neku od SOS prigodnih čestitki!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više