Objavljeno: srijeda, 09.02.2011.

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Priznajte, nepopravljivi ste romantičar i iako se pravite cool, s nestrpljenjem očekujete 14. veljače.


Zaljubljeni ste? Divno! Shvatite taj dan kao još jednu priliku, nešto posebniju i svečaniju od ostalih, da odabranici/odabraniku srca svoga kažete: "Volim te!"

 

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za Valentinovo. No naravno, uvijek postoje oni kreativni i romantični tipovi koji nekako uvijek znaju napraviti "pravu stvar", pritom ostavljajući nas pod dojmom romantike.

Poklonite SOS Dječje selo čestitku i tako svoju romantičnu gestu obilježite humanitarnim karakterom, pomognite djeci smještenoj u SOS Dječjim selima.

Romantika nije skupa stoga ne morate potrošiti mnogo novca. Da naravno, možete izaći i kupiti skupi komad nakita ili buket ruža, ali od kada se romantika pokazuje trošenjem brda novaca?

 

SOS Dječje selo čestitke možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj smještaj u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Isto tako možete se odlučiti pomoći djeci donacijom
i pozivom na humanitarni broj 060 840 840 i darivati 2,30 kuna jednim pozivom.

 
Kako biste svoju ljubav iskazali nekome tko nije blizu Vas, predlažemo e- čestitke za Valentinovo. U modernom životu, dok svi živimo u stisci s vremenom, e- čestitke su najbolje i najbrže rješenje za čestitanje.


Odaberite neku od SOS prigodnih čestitki!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više