Objavljeno: srijeda, 09.02.2011.

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Priznajte, nepopravljivi ste romantičar i iako se pravite cool, s nestrpljenjem očekujete 14. veljače.


Zaljubljeni ste? Divno! Shvatite taj dan kao još jednu priliku, nešto posebniju i svečaniju od ostalih, da odabranici/odabraniku srca svoga kažete: "Volim te!"

 

SOS Dječje selo čestitke za ljubav!

Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za Valentinovo. No naravno, uvijek postoje oni kreativni i romantični tipovi koji nekako uvijek znaju napraviti "pravu stvar", pritom ostavljajući nas pod dojmom romantike.

Poklonite SOS Dječje selo čestitku i tako svoju romantičnu gestu obilježite humanitarnim karakterom, pomognite djeci smještenoj u SOS Dječjim selima.

Romantika nije skupa stoga ne morate potrošiti mnogo novca. Da naravno, možete izaći i kupiti skupi komad nakita ili buket ruža, ali od kada se romantika pokazuje trošenjem brda novaca?

 

SOS Dječje selo čestitke možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj smještaj u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Isto tako možete se odlučiti pomoći djeci donacijom
i pozivom na humanitarni broj 060 840 840 i darivati 2,30 kuna jednim pozivom.

 
Kako biste svoju ljubav iskazali nekome tko nije blizu Vas, predlažemo e- čestitke za Valentinovo. U modernom životu, dok svi živimo u stisci s vremenom, e- čestitke su najbolje i najbrže rješenje za čestitanje.


Odaberite neku od SOS prigodnih čestitki!

Objavljeno:
petak, 12.04.2019.

Složiti robota – i to možemo

Sedmero sjajnih malih robotičara iz SOS Dječjeg sela Lekenik sudjelovalo je na radionici „Kako odgojiti robota uz pomoć Boscha?“ u organizaciji našeg dugogodišnjeg partnera, tvrtke Bosch.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 11.04.2019.

Njegujemo odnos s biološkim roditeljima

Već 27 godina pružamo alternativnu skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Održali smo radionicu u Lekeniku koja nam pomaže jačati vještine i nastaviti uspješan rad.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.04.2019.

Pljesak kojim se ponosimo

Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, „U stihu priča o dječaku Hlapiću“, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec.

Saznajte više