Objavljeno: utorak, 08.03.2011.

Fašnik u Lekeniku

6. ožujak, bio je zanimljiv dan u Lekeniku. U 16:00 h u SOS Dječjem selu okupila se grupica maskiranih likova, koji su predvođeni mažoretkinjama, krenuli prema centru mjesta.

U Hrvatskom domu, u lijepo okićenoj dvorani, skupilo se mnoštvo djece pod maskama. Bilo je tu gusara, kauboja, čarobnica, dobrih vila i pepeljuga, križara, čudovišta i princeza.

Naravno i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, brzo su se uklopila u to šareno društvo, a uz slatke krafne, čaj i veselu glazbu, uživanje je bilo potpuno.
Organizatori, Turistička zajednica Lekenik, SOS Dječje selo Lekenik i društvo Naša djeca, osigurali su brojne nagrade za maskiranu djecu.
Zabava je trajala cijela tri sata, a na kraju su svi sudionici dobili po neki mali poklon. Naši predstavnici su dobili tri prave i zaslužene nagrade za maske, pa su nakon okončanog maskenbala, radosni i s pjesmom krenuli na počinak.
Ovaj je Fašnik stvarno bio nezaboravan za svu djecu !!!
 

još fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više