Objavljeno: utorak, 08.03.2011.

Fašnik u Lekeniku

6. ožujak, bio je zanimljiv dan u Lekeniku. U 16:00 h u SOS Dječjem selu okupila se grupica maskiranih likova, koji su predvođeni mažoretkinjama, krenuli prema centru mjesta.

U Hrvatskom domu, u lijepo okićenoj dvorani, skupilo se mnoštvo djece pod maskama. Bilo je tu gusara, kauboja, čarobnica, dobrih vila i pepeljuga, križara, čudovišta i princeza.

Naravno i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, brzo su se uklopila u to šareno društvo, a uz slatke krafne, čaj i veselu glazbu, uživanje je bilo potpuno.
Organizatori, Turistička zajednica Lekenik, SOS Dječje selo Lekenik i društvo Naša djeca, osigurali su brojne nagrade za maskiranu djecu.
Zabava je trajala cijela tri sata, a na kraju su svi sudionici dobili po neki mali poklon. Naši predstavnici su dobili tri prave i zaslužene nagrade za maske, pa su nakon okončanog maskenbala, radosni i s pjesmom krenuli na počinak.
Ovaj je Fašnik stvarno bio nezaboravan za svu djecu !!!
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više