Objavljeno: utorak, 08.03.2011.

Fašnik u Lekeniku

6. ožujak, bio je zanimljiv dan u Lekeniku. U 16:00 h u SOS Dječjem selu okupila se grupica maskiranih likova, koji su predvođeni mažoretkinjama, krenuli prema centru mjesta.

U Hrvatskom domu, u lijepo okićenoj dvorani, skupilo se mnoštvo djece pod maskama. Bilo je tu gusara, kauboja, čarobnica, dobrih vila i pepeljuga, križara, čudovišta i princeza.

Naravno i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, brzo su se uklopila u to šareno društvo, a uz slatke krafne, čaj i veselu glazbu, uživanje je bilo potpuno.
Organizatori, Turistička zajednica Lekenik, SOS Dječje selo Lekenik i društvo Naša djeca, osigurali su brojne nagrade za maskiranu djecu.
Zabava je trajala cijela tri sata, a na kraju su svi sudionici dobili po neki mali poklon. Naši predstavnici su dobili tri prave i zaslužene nagrade za maske, pa su nakon okončanog maskenbala, radosni i s pjesmom krenuli na počinak.
Ovaj je Fašnik stvarno bio nezaboravan za svu djecu !!!
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više