Objavljeno: utorak, 08.03.2011.

Fašnik u Lekeniku

6. ožujak, bio je zanimljiv dan u Lekeniku. U 16:00 h u SOS Dječjem selu okupila se grupica maskiranih likova, koji su predvođeni mažoretkinjama, krenuli prema centru mjesta.

U Hrvatskom domu, u lijepo okićenoj dvorani, skupilo se mnoštvo djece pod maskama. Bilo je tu gusara, kauboja, čarobnica, dobrih vila i pepeljuga, križara, čudovišta i princeza.

Naravno i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, brzo su se uklopila u to šareno društvo, a uz slatke krafne, čaj i veselu glazbu, uživanje je bilo potpuno.
Organizatori, Turistička zajednica Lekenik, SOS Dječje selo Lekenik i društvo Naša djeca, osigurali su brojne nagrade za maskiranu djecu.
Zabava je trajala cijela tri sata, a na kraju su svi sudionici dobili po neki mali poklon. Naši predstavnici su dobili tri prave i zaslužene nagrade za maske, pa su nakon okončanog maskenbala, radosni i s pjesmom krenuli na počinak.
Ovaj je Fašnik stvarno bio nezaboravan za svu djecu !!!
 

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više