Objavljeno: petak, 01.04.2011.

Prijatelji iz OŠ Brestje iz Sesveta u posjeti

U četvrtak, 31. ožujka 2011. godine, SOS Dječje selo Lekenik posjetili su prijatelji iz osnovne škole Brestje iz Sesveta, jedne od najvećih, najmodernijih i najopremljenijih škola u Hrvatskoj.

Tridesetak djece, u pratnji svojih učitelja izvelo je prigodni kulturno-umjetnički program, koji se sastojao od dvije predstave, recitacije i nekoliko glazbenih brojeva, koje su izveli učenici.Program su, pored djece SOS Dječjeg sela Lekenik i njihovih SOS mama i teta, pratili učenici O.Š. Mladost i jedna grupe SOS Dječjeg vrtića Lekenik.
Nakon izvedenog vrlo kvalitetnog programa, djeca i odrasli nastavili su druženje uz grickalice i sokove te u igri na dječjem i nogometnom igralištu.Zahvaljujemo se na lijepom posjetu do nekog slijedećeg druženja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više