Objavljeno: petak, 01.04.2011.

Prijatelji iz OŠ Brestje iz Sesveta u posjeti

U četvrtak, 31. ožujka 2011. godine, SOS Dječje selo Lekenik posjetili su prijatelji iz osnovne škole Brestje iz Sesveta, jedne od najvećih, najmodernijih i najopremljenijih škola u Hrvatskoj.

Tridesetak djece, u pratnji svojih učitelja izvelo je prigodni kulturno-umjetnički program, koji se sastojao od dvije predstave, recitacije i nekoliko glazbenih brojeva, koje su izveli učenici.Program su, pored djece SOS Dječjeg sela Lekenik i njihovih SOS mama i teta, pratili učenici O.Š. Mladost i jedna grupe SOS Dječjeg vrtića Lekenik.
Nakon izvedenog vrlo kvalitetnog programa, djeca i odrasli nastavili su druženje uz grickalice i sokove te u igri na dječjem i nogometnom igralištu.Zahvaljujemo se na lijepom posjetu do nekog slijedećeg druženja.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više