Objavljeno: petak, 01.04.2011.

Prijatelji iz OŠ Brestje iz Sesveta u posjeti

U četvrtak, 31. ožujka 2011. godine, SOS Dječje selo Lekenik posjetili su prijatelji iz osnovne škole Brestje iz Sesveta, jedne od najvećih, najmodernijih i najopremljenijih škola u Hrvatskoj.

Tridesetak djece, u pratnji svojih učitelja izvelo je prigodni kulturno-umjetnički program, koji se sastojao od dvije predstave, recitacije i nekoliko glazbenih brojeva, koje su izveli učenici.Program su, pored djece SOS Dječjeg sela Lekenik i njihovih SOS mama i teta, pratili učenici O.Š. Mladost i jedna grupe SOS Dječjeg vrtića Lekenik.
Nakon izvedenog vrlo kvalitetnog programa, djeca i odrasli nastavili su druženje uz grickalice i sokove te u igri na dječjem i nogometnom igralištu.Zahvaljujemo se na lijepom posjetu do nekog slijedećeg druženja.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više