Objavljeno: petak, 01.04.2011.

Prijatelji iz OŠ Brestje iz Sesveta u posjeti

U četvrtak, 31. ožujka 2011. godine, SOS Dječje selo Lekenik posjetili su prijatelji iz osnovne škole Brestje iz Sesveta, jedne od najvećih, najmodernijih i najopremljenijih škola u Hrvatskoj.

Tridesetak djece, u pratnji svojih učitelja izvelo je prigodni kulturno-umjetnički program, koji se sastojao od dvije predstave, recitacije i nekoliko glazbenih brojeva, koje su izveli učenici.Program su, pored djece SOS Dječjeg sela Lekenik i njihovih SOS mama i teta, pratili učenici O.Š. Mladost i jedna grupe SOS Dječjeg vrtića Lekenik.
Nakon izvedenog vrlo kvalitetnog programa, djeca i odrasli nastavili su druženje uz grickalice i sokove te u igri na dječjem i nogometnom igralištu.Zahvaljujemo se na lijepom posjetu do nekog slijedećeg druženja.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više