Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

“Day of Caring” u SOS Dječjem selu Lekenik

U subotu, 2. travnja, 2011. godine, djelatnici Mercedes-Benz Leasing Hrvatska posjetili su SOS Dječje selo Lekenik.

Tom prilikom se 38 zaposlenika i njihovo 13 djece uključilo u aktivnosti s majstorima i djecom SOS Dječjeg sela, pa su tako čistili put od Dječjeg sela prema školi i prema centru mjesta Lekenika, bojali rasvjetne stupove i voćke.
Nakon zajedničkog ručka na otvorenom, u iznimno veseloj atmosferi, u Društvenom centru SOS Dječjeg sela, naši prijatelji iz Mercedes-Benz Leasing Hrvatska uključili su se u aktivnosti radionica koje djeluju u Selu te su nakon 45 minuta svoje umijeće pokazali na sceni.
Plesom je otvoren program: led su probile mažoretkinje uz pomoć nekoliko plesača. Likovnjaci su nacrtali zajedničku sliku na velikom platnu, dramski umjetnici pokazali su nam kako se kulturno navija, violinisti su pobrali ovacije izvedbom tri prekrasna glazbena komada, a na koncu su mladi i stari rockeri zapjevali "Sve je lako kad si mlad" i time zaključili jedno prekrasno druženje u jednom pravom proljetnom danu.

još fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više