Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

“Day of Caring” u SOS Dječjem selu Lekenik

U subotu, 2. travnja, 2011. godine, djelatnici Mercedes-Benz Leasing Hrvatska posjetili su SOS Dječje selo Lekenik.

Tom prilikom se 38 zaposlenika i njihovo 13 djece uključilo u aktivnosti s majstorima i djecom SOS Dječjeg sela, pa su tako čistili put od Dječjeg sela prema školi i prema centru mjesta Lekenika, bojali rasvjetne stupove i voćke.
Nakon zajedničkog ručka na otvorenom, u iznimno veseloj atmosferi, u Društvenom centru SOS Dječjeg sela, naši prijatelji iz Mercedes-Benz Leasing Hrvatska uključili su se u aktivnosti radionica koje djeluju u Selu te su nakon 45 minuta svoje umijeće pokazali na sceni.
Plesom je otvoren program: led su probile mažoretkinje uz pomoć nekoliko plesača. Likovnjaci su nacrtali zajedničku sliku na velikom platnu, dramski umjetnici pokazali su nam kako se kulturno navija, violinisti su pobrali ovacije izvedbom tri prekrasna glazbena komada, a na koncu su mladi i stari rockeri zapjevali "Sve je lako kad si mlad" i time zaključili jedno prekrasno druženje u jednom pravom proljetnom danu.

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više