Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

“Day of Caring” u SOS Dječjem selu Lekenik

U subotu, 2. travnja, 2011. godine, djelatnici Mercedes-Benz Leasing Hrvatska posjetili su SOS Dječje selo Lekenik.

Tom prilikom se 38 zaposlenika i njihovo 13 djece uključilo u aktivnosti s majstorima i djecom SOS Dječjeg sela, pa su tako čistili put od Dječjeg sela prema školi i prema centru mjesta Lekenika, bojali rasvjetne stupove i voćke.
Nakon zajedničkog ručka na otvorenom, u iznimno veseloj atmosferi, u Društvenom centru SOS Dječjeg sela, naši prijatelji iz Mercedes-Benz Leasing Hrvatska uključili su se u aktivnosti radionica koje djeluju u Selu te su nakon 45 minuta svoje umijeće pokazali na sceni.
Plesom je otvoren program: led su probile mažoretkinje uz pomoć nekoliko plesača. Likovnjaci su nacrtali zajedničku sliku na velikom platnu, dramski umjetnici pokazali su nam kako se kulturno navija, violinisti su pobrali ovacije izvedbom tri prekrasna glazbena komada, a na koncu su mladi i stari rockeri zapjevali "Sve je lako kad si mlad" i time zaključili jedno prekrasno druženje u jednom pravom proljetnom danu.

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više