Objavljeno: utorak, 12.04.2011.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

U sklopu svečanosti otvaranja Avenue Malla u Osijeku, predsjednik Nadzornog odbora GTC-a Eli Alroy uručio je SOS Dječjem selu Ladimirevci donaciju od 225.000 kuna.

Najavljeno je da će donacija iznositi 150.000 kuna, no gospodin Alroy je iznenadio rekavši da je SOS Dječjem selu odlučio donirati još dodatnih 75 000 kuna. Donaciju je primila gospođa Višnja Matić, psiholog SOS Dječjeg sela Ladimirevci, a mladi SOS Dječjeg sela Ladimirevci imali su čast prerezati vrpcu svečanog otvaranja.

" Bili smo iznenađeni. Kada je g. Alroy čuo na koji način brinemo za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi, odlučio je povećati donaciju za 50 posto. Presretni smo, taj nam je novac, posebno u današnjoj situaciji, iznimno značajan za realizaciju različitih planiranih programa." kazala je Višnja Matić na samoj predaji čeka.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više