Objavljeno: utorak, 12.04.2011.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

U sklopu svečanosti otvaranja Avenue Malla u Osijeku, predsjednik Nadzornog odbora GTC-a Eli Alroy uručio je SOS Dječjem selu Ladimirevci donaciju od 225.000 kuna.

Najavljeno je da će donacija iznositi 150.000 kuna, no gospodin Alroy je iznenadio rekavši da je SOS Dječjem selu odlučio donirati još dodatnih 75 000 kuna. Donaciju je primila gospođa Višnja Matić, psiholog SOS Dječjeg sela Ladimirevci, a mladi SOS Dječjeg sela Ladimirevci imali su čast prerezati vrpcu svečanog otvaranja.

" Bili smo iznenađeni. Kada je g. Alroy čuo na koji način brinemo za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi, odlučio je povećati donaciju za 50 posto. Presretni smo, taj nam je novac, posebno u današnjoj situaciji, iznimno značajan za realizaciju različitih planiranih programa." kazala je Višnja Matić na samoj predaji čeka.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više