Objavljeno: utorak, 12.04.2011.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

U sklopu svečanosti otvaranja Avenue Malla u Osijeku, predsjednik Nadzornog odbora GTC-a Eli Alroy uručio je SOS Dječjem selu Ladimirevci donaciju od 225.000 kuna.

Najavljeno je da će donacija iznositi 150.000 kuna, no gospodin Alroy je iznenadio rekavši da je SOS Dječjem selu odlučio donirati još dodatnih 75 000 kuna. Donaciju je primila gospođa Višnja Matić, psiholog SOS Dječjeg sela Ladimirevci, a mladi SOS Dječjeg sela Ladimirevci imali su čast prerezati vrpcu svečanog otvaranja.

" Bili smo iznenađeni. Kada je g. Alroy čuo na koji način brinemo za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi, odlučio je povećati donaciju za 50 posto. Presretni smo, taj nam je novac, posebno u današnjoj situaciji, iznimno značajan za realizaciju različitih planiranih programa." kazala je Višnja Matić na samoj predaji čeka.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više