Objavljeno: utorak, 12.04.2011.

Donacija SOS Dječjem selu Ladimirevci

U sklopu svečanosti otvaranja Avenue Malla u Osijeku, predsjednik Nadzornog odbora GTC-a Eli Alroy uručio je SOS Dječjem selu Ladimirevci donaciju od 225.000 kuna.

Najavljeno je da će donacija iznositi 150.000 kuna, no gospodin Alroy je iznenadio rekavši da je SOS Dječjem selu odlučio donirati još dodatnih 75 000 kuna. Donaciju je primila gospođa Višnja Matić, psiholog SOS Dječjeg sela Ladimirevci, a mladi SOS Dječjeg sela Ladimirevci imali su čast prerezati vrpcu svečanog otvaranja.

" Bili smo iznenađeni. Kada je g. Alroy čuo na koji način brinemo za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi, odlučio je povećati donaciju za 50 posto. Presretni smo, taj nam je novac, posebno u današnjoj situaciji, iznimno značajan za realizaciju različitih planiranih programa." kazala je Višnja Matić na samoj predaji čeka.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više