Objavljeno: utorak, 19.04.2011.

28. GUINNESSOV REKORD U HRVATSKOJ

Djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Cineplexx i Avenue Mall Osijek izradom najveće kutije kokica na svijetu oborili su Guinnessov rekord. Kutija je bila zapremine 51.777 litara, visoka 5,7 i široka 2,5-3,5 metra. Sa 52,59 prostornih metara kokica srušen je španjolski rekord od 48 kubika 2005. godine.

Povijesna priča odigrala se ispred glavnog ulaza trgovačkog centra Avenue Mall Osijek, gdje su u subotu djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci i Osječani za dva i pol sata napunili najkutiju s 2,8 tona hrskavih kokica koje je pripremio Cineplexx. Izradu kutije i punjenje kokicama nadgledala je Tarika Vara iz Londona, sutkinja Guinness World Recordsa.

- Sretni smo što su nam Osječanke i Osječani poklonili povjerenje i drago nam je što im možemo darovati ovakav neuobičajen rekord. Ovo je samo prvo u nizu iznenađenja koja pripremamo našim posjetiteljima - rekao je Saša Kaštelan, voditelj promocije Cineplexxa, koji je ubacio posljednje kokice u najkutiju.


- Osobito smo ponosni što su Cineplexx zajedno s Avenue Mallom Osijek i Osijekom postali vlasnici još jednog Guinnessovog rekorda - rekao je Markus Romić, voditelj Avenue Malla Osijek.

Posebno su vesela zbog obaranja rekorda, njih 80 sa 16 SOS-mama, bila i djeca iz SOS-Dječjeg sela Ladimirevci.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više