Objavljeno: petak, 08.04.2011.

„Korak dalje“ – edukacija djece SOS Dječjeg sela Lekenik

Cardif osiguranje, Erste invest i Erste Banka organizirali su edukaciju za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, što je ujedno i nastavak suradnje koja je započeta prije par godina.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.
 

Drago nam je da su djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitoj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, stjecanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više