Objavljeno: petak, 08.04.2011.

„Korak dalje“ – edukacija djece SOS Dječjeg sela Lekenik

Cardif osiguranje, Erste invest i Erste Banka organizirali su edukaciju za djecu SOS Dječjeg sela Lekenik, što je ujedno i nastavak suradnje koja je započeta prije par godina.

Cilj projekta bio je motivirati mlade da odgovorno razmišljaju o svom daljnjem obrazovanju, mogućoj profesionalnoj orijentaciji i životnim mogućnostima koje trebaju biti otvorene svakoj mladoj osobi, a to je učinjeno kroz prezentacije uspješnih poslovnih ljudi koji su mladima približili svoje polje rada i podijelili s njima svoja životna iskustva.
 

Projekt se i dalje razvija uz sjajnu podršku zaposlenika koji su ovaj puta oduševili djecu sa svojim životnim pričama, iskustvenim situacijama iz svakodnevnog radnog dana.
 

Drago nam je da su djeca i mladi motivirani pozitivno razmišljati o vlastitoj budućnosti i mogućnosti da svojim radom i zalaganjem, stjecanjem novih znanja odrastu u zadovoljne ljude koji aktivno sudjeluju u životu svoje zajednice.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više