Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

Mladi na konferenciji "Kvaliteta u alternativnoj skrbi"

Dvoje mladih iz Zajednica mladih iz Osijeka sudjelovalo je na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SOS Kinderdorf International.

Konferencija na kojoj je sudjelovalo oko 400 predstavnika iz 60 zemalja svijeta održana je u Pragu.
Mladi su sudjelovali na pred konferenciji održanoj od 31. 03. – 3.04. 2011. tijekom koje su prolazili radionice i pripremali prezentacije za konferenciju pod nazivom Kvaliteta u alternativnoj skrbi koja se održala od 04. – 6. 04. 2011. Tijekom konferencije sudjelovali su aktivno u svim aktivnostima te pripremili uvodni govor, niz različitih radionica i prezentacija te završnu riječ konferencije. Svojim aktivnim sudjelovanjem nadahnuli su sve odrasle za daljnja nastojanja u smjeru poboljšanja alternativne skrbi. 
 

Ovdje možete vidjeti prezentaciju koje su mladi sami napravili tijekom pred konferencije a koje su prezentirali tijekom konferencije kao ravnopravni sudionici.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više