Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

Mladi na konferenciji "Kvaliteta u alternativnoj skrbi"

Dvoje mladih iz Zajednica mladih iz Osijeka sudjelovalo je na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SOS Kinderdorf International.

Konferencija na kojoj je sudjelovalo oko 400 predstavnika iz 60 zemalja svijeta održana je u Pragu.
Mladi su sudjelovali na pred konferenciji održanoj od 31. 03. – 3.04. 2011. tijekom koje su prolazili radionice i pripremali prezentacije za konferenciju pod nazivom Kvaliteta u alternativnoj skrbi koja se održala od 04. – 6. 04. 2011. Tijekom konferencije sudjelovali su aktivno u svim aktivnostima te pripremili uvodni govor, niz različitih radionica i prezentacija te završnu riječ konferencije. Svojim aktivnim sudjelovanjem nadahnuli su sve odrasle za daljnja nastojanja u smjeru poboljšanja alternativne skrbi. 
 

Ovdje možete vidjeti prezentaciju koje su mladi sami napravili tijekom pred konferencije a koje su prezentirali tijekom konferencije kao ravnopravni sudionici.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više