Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

Mladi na konferenciji "Kvaliteta u alternativnoj skrbi"

Dvoje mladih iz Zajednica mladih iz Osijeka sudjelovalo je na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SOS Kinderdorf International.

Konferencija na kojoj je sudjelovalo oko 400 predstavnika iz 60 zemalja svijeta održana je u Pragu.
Mladi su sudjelovali na pred konferenciji održanoj od 31. 03. – 3.04. 2011. tijekom koje su prolazili radionice i pripremali prezentacije za konferenciju pod nazivom Kvaliteta u alternativnoj skrbi koja se održala od 04. – 6. 04. 2011. Tijekom konferencije sudjelovali su aktivno u svim aktivnostima te pripremili uvodni govor, niz različitih radionica i prezentacija te završnu riječ konferencije. Svojim aktivnim sudjelovanjem nadahnuli su sve odrasle za daljnja nastojanja u smjeru poboljšanja alternativne skrbi. 
 

Ovdje možete vidjeti prezentaciju koje su mladi sami napravili tijekom pred konferencije a koje su prezentirali tijekom konferencije kao ravnopravni sudionici.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više