Objavljeno: srijeda, 06.04.2011.

Mladi na konferenciji "Kvaliteta u alternativnoj skrbi"

Dvoje mladih iz Zajednica mladih iz Osijeka sudjelovalo je na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SOS Kinderdorf International.

Konferencija na kojoj je sudjelovalo oko 400 predstavnika iz 60 zemalja svijeta održana je u Pragu.
Mladi su sudjelovali na pred konferenciji održanoj od 31. 03. – 3.04. 2011. tijekom koje su prolazili radionice i pripremali prezentacije za konferenciju pod nazivom Kvaliteta u alternativnoj skrbi koja se održala od 04. – 6. 04. 2011. Tijekom konferencije sudjelovali su aktivno u svim aktivnostima te pripremili uvodni govor, niz različitih radionica i prezentacija te završnu riječ konferencije. Svojim aktivnim sudjelovanjem nadahnuli su sve odrasle za daljnja nastojanja u smjeru poboljšanja alternativne skrbi. 
 

Ovdje možete vidjeti prezentaciju koje su mladi sami napravili tijekom pred konferencije a koje su prezentirali tijekom konferencije kao ravnopravni sudionici.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više