Objavljeno: četvrtak, 18.12.2008.

PHOENIX Farmacija u SOS-Dječjem selu Ladimirevci

Posjetili su SOS-Dječje selo u pratnji poznatih osječkih nogometaša Marina Skendera i Ive Smoje

Humanitarni projekt darivanja koje je Phoenix Farmacija d.d. pokrenula ove godine s namjerom da financijska sredstva namijenjena za božićne proslave i poklone preusmjeri za pomoć bolesnoj i nezbrinutoj djeci stigao je 16.12.2008. u SOS-Dječje selo Ladimirevci.

Predstavnici Phoenix Farmacije iz Zagreba i Osijeka posjetili su SOS-Dječje selo u pratnji poznatih osječkih nogometaša Marina Skendera i Ive Smoje, te su tom prigodom direktoru SOS-Dječjeg sela Zoranu Reliću uručili ček u iznosu od 20.000,00 kuna, a nakon toga su obišli svih 12 SOS-obitelji u Dječjem selu i darivali ih sa košarom prepunom zdravih prehrambenih proizvoda.

Dvadesetero djece koja su imala sreću da taj dan nisu bila u školi u poslijepodnevnoj smjeni, posebno su se obradovala kada su sa Marinom Skenderom i Ivom Smojom zaigrali nogomet na igralištu Dječjeg sela.


SOS-Dječje selo Ladimirevci zahvaljuje se Phoenix Farmaciji d.d., posebno na pokazanom interesu za sve detalje života i rada u Dječjem selu, a radujemo se i obećanju za budućom suradnjom.

Svim djelatnicima Phoenix Farmacije d.d. želimo lijepe i vesele blagdane.

Vaši prijatelji iz SOS-Dječjeg sela Ladimirevci.


Veliki pozdrav Marinu i Ivi.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više