Objavljeno: četvrtak, 18.12.2008.

PHOENIX Farmacija u SOS-Dječjem selu Ladimirevci

Posjetili su SOS-Dječje selo u pratnji poznatih osječkih nogometaša Marina Skendera i Ive Smoje

Humanitarni projekt darivanja koje je Phoenix Farmacija d.d. pokrenula ove godine s namjerom da financijska sredstva namijenjena za božićne proslave i poklone preusmjeri za pomoć bolesnoj i nezbrinutoj djeci stigao je 16.12.2008. u SOS-Dječje selo Ladimirevci.

Predstavnici Phoenix Farmacije iz Zagreba i Osijeka posjetili su SOS-Dječje selo u pratnji poznatih osječkih nogometaša Marina Skendera i Ive Smoje, te su tom prigodom direktoru SOS-Dječjeg sela Zoranu Reliću uručili ček u iznosu od 20.000,00 kuna, a nakon toga su obišli svih 12 SOS-obitelji u Dječjem selu i darivali ih sa košarom prepunom zdravih prehrambenih proizvoda.

Dvadesetero djece koja su imala sreću da taj dan nisu bila u školi u poslijepodnevnoj smjeni, posebno su se obradovala kada su sa Marinom Skenderom i Ivom Smojom zaigrali nogomet na igralištu Dječjeg sela.


SOS-Dječje selo Ladimirevci zahvaljuje se Phoenix Farmaciji d.d., posebno na pokazanom interesu za sve detalje života i rada u Dječjem selu, a radujemo se i obećanju za budućom suradnjom.

Svim djelatnicima Phoenix Farmacije d.d. želimo lijepe i vesele blagdane.

Vaši prijatelji iz SOS-Dječjeg sela Ladimirevci.


Veliki pozdrav Marinu i Ivi.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više