Objavljeno: ponedjeljak, 09.05.2011.

Majčin dan u SOS obiteljima u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Iako te druge nedjelje u mjesecu svibnju Dječje selo nije bilo obasjano suncem, već su sa neba visjeli prijeteći sivi oblaci, u srcima SOS mama bilo je puno svjetla i radosti.

Ne toliko radi crvenih ruža koje su zamirisale dnevni boravak, koliko radi dječjih čestitki koje su počele od ranog jutra. Osim nježnih riječi koje su djeca uputila svojim SOS mamama, bilo je napisanih pjesmica, recitacija, predivnih slika, a najviše poljubaca i zagrljaja.

Kako smo obilježili Majčin dan zabilježila je i ekipa Hrvatske televizije, te podijelila sa ostatkom Hrvatske javnosti u centralnom dnevniku u 19:30.

Ovdje pogledajte prilog!

Iz Dječjeg sela čestitali smo Majčin dan svim ženama – majkama i poželjeli im da svojoj djeci, malim i većim princezama i prinčevima budu kraljice u svakom pozitivnom smislu te riječi.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više