Objavljeno: ponedjeljak, 09.05.2011.

Majčin dan u SOS obiteljima u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Iako te druge nedjelje u mjesecu svibnju Dječje selo nije bilo obasjano suncem, već su sa neba visjeli prijeteći sivi oblaci, u srcima SOS mama bilo je puno svjetla i radosti.

Ne toliko radi crvenih ruža koje su zamirisale dnevni boravak, koliko radi dječjih čestitki koje su počele od ranog jutra. Osim nježnih riječi koje su djeca uputila svojim SOS mamama, bilo je napisanih pjesmica, recitacija, predivnih slika, a najviše poljubaca i zagrljaja.

Kako smo obilježili Majčin dan zabilježila je i ekipa Hrvatske televizije, te podijelila sa ostatkom Hrvatske javnosti u centralnom dnevniku u 19:30.

Ovdje pogledajte prilog!

Iz Dječjeg sela čestitali smo Majčin dan svim ženama – majkama i poželjeli im da svojoj djeci, malim i većim princezama i prinčevima budu kraljice u svakom pozitivnom smislu te riječi.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više