Objavljeno: ponedjeljak, 09.05.2011.

Majčin dan u SOS obiteljima u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Iako te druge nedjelje u mjesecu svibnju Dječje selo nije bilo obasjano suncem, već su sa neba visjeli prijeteći sivi oblaci, u srcima SOS mama bilo je puno svjetla i radosti.

Ne toliko radi crvenih ruža koje su zamirisale dnevni boravak, koliko radi dječjih čestitki koje su počele od ranog jutra. Osim nježnih riječi koje su djeca uputila svojim SOS mamama, bilo je napisanih pjesmica, recitacija, predivnih slika, a najviše poljubaca i zagrljaja.

Kako smo obilježili Majčin dan zabilježila je i ekipa Hrvatske televizije, te podijelila sa ostatkom Hrvatske javnosti u centralnom dnevniku u 19:30.

Ovdje pogledajte prilog!

Iz Dječjeg sela čestitali smo Majčin dan svim ženama – majkama i poželjeli im da svojoj djeci, malim i većim princezama i prinčevima budu kraljice u svakom pozitivnom smislu te riječi.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više