Objavljeno: ponedjeljak, 09.05.2011.

Majčin dan u SOS obiteljima u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Iako te druge nedjelje u mjesecu svibnju Dječje selo nije bilo obasjano suncem, već su sa neba visjeli prijeteći sivi oblaci, u srcima SOS mama bilo je puno svjetla i radosti.

Ne toliko radi crvenih ruža koje su zamirisale dnevni boravak, koliko radi dječjih čestitki koje su počele od ranog jutra. Osim nježnih riječi koje su djeca uputila svojim SOS mamama, bilo je napisanih pjesmica, recitacija, predivnih slika, a najviše poljubaca i zagrljaja.

Kako smo obilježili Majčin dan zabilježila je i ekipa Hrvatske televizije, te podijelila sa ostatkom Hrvatske javnosti u centralnom dnevniku u 19:30.

Ovdje pogledajte prilog!

Iz Dječjeg sela čestitali smo Majčin dan svim ženama – majkama i poželjeli im da svojoj djeci, malim i većim princezama i prinčevima budu kraljice u svakom pozitivnom smislu te riječi.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više