Objavljeno: srijeda, 11.05.2011.

Poklonite svoj osmijeh djeci!

Internetska kampanja "Osmijeh prijatelja za osmijeh djece“ SOS Dječjeg sela Hrvatska započela je 11. travnja 2011. godine. Kampanja kojoj je cilj potaknuti građane da se prijave i svojim redovitim mjesečnim davanjima postanu prijatelji Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela i tako pomognu djeci koja su pronašla dom u SOS Dječjim selima trajat će do 11. lipnja 2011. godine te je upravo sada pravo vrijeme da joj se pridružite!

Kampanja „Osmijeh prijatelja za osmijeh djece“ svojevrstan je nastavak prošlogodišnje kampanje „Dom ispunjen osmijehom“ kojom je prikupljeno 35.000 kuna, ali i više od toga jer su tom akcijom pokriveni godišnji troškovi za još dvije kuće u SOS Dječjim selima za 2010. godinu.

Cilj akcije "Osmijeh prijatelja za osmijeh djece“ je prikupiti 100 prijatelja u Klub prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska. Prijatelji koji se odluče redovitim mjesečnim donacijama kontinuirano pomagati u zbrinjavanju djece bez roditelja i roditeljske skrbi daruju novac prikupljen putem Kluba prijatelja za svakodnevni život 250 djece i mladih koji su svoj trajni dom našli u u SOS dječjim selima i SOS zajednicama mladih.

Velika želja SOS Dječjeg sela Hrvatska jest da ta djeca što lakše i bezbolnije odrastu i da postanu samostalni i zadovoljni mladi ljudi pri čemu zahvaljuju na svaku pomoć došlu od građana. Prijateljstvo prema djeci i vi možete potvrditi redovitim mjesečnim donacijama, a iznos te donacije SOS dječjim selima određujete sami, prema vlastitoj želji i mogućnostima. Svaki, i najmanji, doprinos dragocjen je prilog sretnijem djetinjstvu djece koja su svoj dom pronašla u SOS dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.


U prvih mjesec dana koliko traje kampanja prikupljeno ostvareno je 2721 poziva na humanitarnom broju. Budite i vi dio ove pozitivne statistike te donirajte željeni iznos putem Interneta ili jednostavno nazovite humanitarni broj 060 840 840 i poklonite svoj osmijeh i 2,30 kuna djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Kampanja „Osmijeh prijatelja za osmijeh djece“ nastavak je prošlogodišnje kampanje koja širi poruku da mi i naši prijatelji dajemo sve od sebe da osiguramo bolju budućnost, sretan dom i mirno djetinjstvo za svu djecu. Svakim nam se danom pridružuje sve veći broj prijatelja kojima od srca zahvaljujemo što podržavaju naš rad, a samim time lakše i sretnije djetinjstvo naše djece u SOS selima Lekenik i Ladimirevci.

Kampanju su u pružanju medijskog prostora podržale brojne tvrtke i mediji postavljanjem bannera na svojim web stranicama, postavljanjem vijesti, slanjem newslettera i obavijesti te oglasima u tiskovinama:

Teatar.hr, Najbolje knjige, Radio Rijeka, Dobbin, Croz, Njuškalo, Neolit, Gripa.hr, Froddo, Spona, Biologija.com.hr, Coolinarika, Bug, Klinfo.hr, Business.hr, Poslovni.hr, Centar zdravlja, Femina.hr, Nord grupa, Ženski kutak, Ženski kutak, Sretno dijete, 24 Sata, Dvije mame, Net.hr, Danas.hr, Večernji list, Teklić, Edukacija.hr, Poslovniturizam.com, Moj posao, KupiProdaj!, 4Kotača, Centar nekretnina, EduCentar, Booksa, Queer.hr, eZadar.hr, televizijske postaje Nova TV, RTL, HTV, Z1, Jabuka Tv, CMC te radijske postaje Zagrebački radio, Petrinjski radio, radio Mrežnica,Radio 101,Radio 047,Radio Samobor,Radio plus OS,Radio Drniš,Radio Rijeka,City radio,Slavonski radio,Radio Čakovec,Radio Sjevrozapad Varaždin,Kvarnerski radio,Radio Pitomača,Radio Dalmacija,Radio Aktiv,Radio Bljesak,Radio Glas Podravine,Radio Jadranka,Radio Vinkovci,Radio Drava,Otočni radio Kornati i Soundset Plavi.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više