Objavljeno: petak, 19.12.2008.

Lufthansa pomaže

Međunarodna zrakoplovna kompanija svjesna je potrebe za socijalno odgovornim poslovanjem.

Lufthansa i Austrian Airlines na domjenku povodom blagdana i kraja poslovne godine organizirali su humanitarnu tombolu te prodaju slika s humanitarnim karakterom.

Sredstva prikupljena prodajom tombole namijenjena su za školovanje jedne mlade osobe iz SOS- Dječjeg sela Ladimirevci za studiji informatike u Osijeku.
Prodajom slika koje su nacrtala djeca likovne radionice SOS-Dječjeg sela Ladimirevci prikupljena su sredstva za nabavu materijala koji se koristi na likovnim radionicama. Iako je cijena bila simbolična, zajedničkim trudom i sudjelovanjem svih prisutnih, prikupljena su sredstva koja će barem djelomično omogućiti djeci da i dalje uživaju u svom hobiju, crtanju.

Još jednom zahvaljujemo svima koju su na bilo koji način sudjelovali i podržali ovu akciju a time omogućili nesmetan nastavak školovanja jedne mlade osobe.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više