Objavljeno: petak, 19.12.2008.

Lufthansa pomaže

Međunarodna zrakoplovna kompanija svjesna je potrebe za socijalno odgovornim poslovanjem.

Lufthansa i Austrian Airlines na domjenku povodom blagdana i kraja poslovne godine organizirali su humanitarnu tombolu te prodaju slika s humanitarnim karakterom.

Sredstva prikupljena prodajom tombole namijenjena su za školovanje jedne mlade osobe iz SOS- Dječjeg sela Ladimirevci za studiji informatike u Osijeku.
Prodajom slika koje su nacrtala djeca likovne radionice SOS-Dječjeg sela Ladimirevci prikupljena su sredstva za nabavu materijala koji se koristi na likovnim radionicama. Iako je cijena bila simbolična, zajedničkim trudom i sudjelovanjem svih prisutnih, prikupljena su sredstva koja će barem djelomično omogućiti djeci da i dalje uživaju u svom hobiju, crtanju.

Još jednom zahvaljujemo svima koju su na bilo koji način sudjelovali i podržali ovu akciju a time omogućili nesmetan nastavak školovanja jedne mlade osobe.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više