Objavljeno: petak, 19.12.2008.

Lufthansa pomaže

Međunarodna zrakoplovna kompanija svjesna je potrebe za socijalno odgovornim poslovanjem.

Lufthansa i Austrian Airlines na domjenku povodom blagdana i kraja poslovne godine organizirali su humanitarnu tombolu te prodaju slika s humanitarnim karakterom.

Sredstva prikupljena prodajom tombole namijenjena su za školovanje jedne mlade osobe iz SOS- Dječjeg sela Ladimirevci za studiji informatike u Osijeku.
Prodajom slika koje su nacrtala djeca likovne radionice SOS-Dječjeg sela Ladimirevci prikupljena su sredstva za nabavu materijala koji se koristi na likovnim radionicama. Iako je cijena bila simbolična, zajedničkim trudom i sudjelovanjem svih prisutnih, prikupljena su sredstva koja će barem djelomično omogućiti djeci da i dalje uživaju u svom hobiju, crtanju.

Još jednom zahvaljujemo svima koju su na bilo koji način sudjelovali i podržali ovu akciju a time omogućili nesmetan nastavak školovanja jedne mlade osobe.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više