Objavljeno: petak, 19.12.2008.

Lufthansa pomaže

Međunarodna zrakoplovna kompanija svjesna je potrebe za socijalno odgovornim poslovanjem.

Lufthansa i Austrian Airlines na domjenku povodom blagdana i kraja poslovne godine organizirali su humanitarnu tombolu te prodaju slika s humanitarnim karakterom.

Sredstva prikupljena prodajom tombole namijenjena su za školovanje jedne mlade osobe iz SOS- Dječjeg sela Ladimirevci za studiji informatike u Osijeku.
Prodajom slika koje su nacrtala djeca likovne radionice SOS-Dječjeg sela Ladimirevci prikupljena su sredstva za nabavu materijala koji se koristi na likovnim radionicama. Iako je cijena bila simbolična, zajedničkim trudom i sudjelovanjem svih prisutnih, prikupljena su sredstva koja će barem djelomično omogućiti djeci da i dalje uživaju u svom hobiju, crtanju.

Još jednom zahvaljujemo svima koju su na bilo koji način sudjelovali i podržali ovu akciju a time omogućili nesmetan nastavak školovanja jedne mlade osobe.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više